Odlični muffini brez glutena iz brezglutenske mešanice za pecivo

Muffini brez glutena so z našimi brezglutenskimi mešanicami za peciva lahko popolnoma identični brezglutenskim različicam. Tudi ljudje, ki imajo alergije, si želijo jesti okusno in se pregrešiti s sladkimi pecivi, zato vam pri podjetju Peki nudimo mešanice za peciva brez glutena. Z njimi bo vaša torta brez glutena navdušila vse, ki so ponavadi za te sladkosti prikrajšani in jim zares polepšala dan.

Torta brez glutena
Torta brez glutena z brezglutensko sladkorno maso in mešanico za biskvit

Pri podjetju Peki, ki proizvaja tudi stroje za slaščičarje in slaščičarske pripomočke, smo v okviru slaščičarskega potrošnega materiala uvedli tudi linijo brez glutena. Gre za široko ponudbo mešanic za biskvit, sladkornih in modelirnih mas, mešanic za kreme, mešanic za sladkorne čipke in drugega potrošnega materiala za pripravo slaščic in biskvitov brez glutena. Peciva brez glutena boste sedaj zlahka naredili kar sami, saj je priprava mešanic za maffine brez glutena enaka pripravi s klasičnimi mešanicami.

Pripravite peciva brez glutena, v katera boste stoodstotno prepričani

Že pripravljenih brezglutenskih peciv v trgovinah običajno ne dobimo, če pa že, pa ne moremo biti prepričani, da niso bila v stiku z glutenom iz drugih izdelkov. Da bi bili stoodstotno prepričani, da je izdelek primeren, je najbolje, da ga naredite kar sami. Za ljudi s celiakijo ali drugimi bolezenskimi stanji, ki ne smejo zaužiti niti drobtinice prepovedane snovi, je to odlična rešitev. Muffini brez glutena iz naših mešanic pa so tudi izredno okusni, zato se boste zanje zagotovo še večkrat odločili.

Poleg mešanic za peciva brez glutena tudi slaščičarski pripomočki

V podjetju Peki pa vam nudimo tudi številne slaščičarske pripomočke, s katerimi bodo muffini brez glutena tudi izgledali čudovito. Med njimi so silikonski pekači, plastični modeli, pekači, slaščičarsko orodje ter stojala in podstavki za proizvode. Vaša torta brez glutena bo zares čudovita, če boste uporabili naše izdelke za poslikavo tort in brezglutenske mešanice za kreme različnih okusov. Da bo torta brez glutena še lepša, pa uporabite še brezglutensko maso za sladkorno čipko ali izberite kakšno izmed številnih sladkornih in modelirnih mas brez glutena za oblikovanje zunanjega ovoja torte. Pa dober tek!

Peki | Muffini brez glutena so lahko zares odličnega okusa - povezave do naše spletne strani: