Slike oz. hostije za torto - preprosta dekoracija sladic

Hitro, preprosto, predvsem pa cenovno ugodno okrasitev torte predstavljajo jedilne slike za torto, izdelane iz hostije. Hostija je narejena iz moke in vode, nanjo pa je z jedilnimi barvami natisnjena slika. Preprosto jo položimo na torto, ki smo jo pred tem premazali s smetano. Sliko lahko položite tudi na čokoladni obliv. Približno pol ure je slika rahlo valovita, ko pa se prepoji z vlago, se lepo poravna. Zaradi lepšega videza slike vam svetujemo, da torto ob robovih obrizgate s smetano. Če pa imate več časa ali žilice za oblikovanje, vam priporočamo, da se odločite za belo hostijo za torto, na katero lahko rišete z jedilnimi barvami ali jedilnimi flomastri. Prav tako vam svetujemo uporabo posebnega gela, ki ga nanesete na hostijo in krožno razporedite. S tem boste dosegli, da bo slika na torti mehkega in sijočega videza.
Poglede sladokuscev vseh starosti bodo pritegnili različni motivi, ki so vam na voljo v naši spletni trgovini. Seveda pa nam lahko želeno sliko tudi posredujete. Na naši spletni strani zgolj izberite povezavo ''Jedilna hostija po naročilu'' in dodajte artikel v košarico. Ko zaključite nakup, boste dobili potrditveni e-mail, na katerega odgovorite, v priponko pa pripnete želeno fotografijo. Fotografija naj bo primerne kakovosti in v formatu jpg. Izdelano sliko vam bomo poslali po pošti v najkrajšem času.

Jedilne hostije različnih oblik, velikosti in motivov

Slike za torto - hostijeVaš otrok se bo zagotovo razveselil, če bo na torti za svoj rojstni dan zagledal svojega najljubšega risanega junaka. Za okrasitev torte imamo na voljo slike s podobami številnih animiranih junakov, kot so Miki Miška, Medvedek Pu, Barbie, Winx, Hanna Montana, Avtomobili in Spiderman. Navdušujejo tudi hostije s logotipom znanih nogometnih društev, kot sta FC Barcelona in Real Madrid. Dobite lahko tudi jedilne slike s podobami posebnih dogodkov, kot so rojstvo, krst, obhajilo in birma.
Jedilna hostija za torte je lahko okrogla, pravokotna ali v obliki figure. Okrogle hostije so premera 20 centimetrov, pravokotne pa dimenzije 20x30 centimetrov. Na voljo pa so tudi jedilne slike za dekoracijo malih tortic - cupcakes. V kompletu je 12 malih hostij premera 45 milimetrov.

Obiščite našo spletno trgovino, kjer vas čaka pestra izbira jedilne dekoracije, ob katerih bodo vaše sladice požele občudovanje. Dekoracija sladic še nikoli ni bila tako preprosta.


Vabljeni!


Peki | Pestra izbira dekoracije za torte - povezave do naše spletne strani: