Hrana brez glutena - z recepti je vse preprosteje


Hrana brez glutena ni več namenjena samo ljudem, ki ne prenašajo te kompleksne rastlinske beljakovine, temveč vsem, ki si želijo bolj zdravega življenjskega sloga. Recepti brez glutena nam danes omogočajo pripravo raznovrstnih jedi, nenazadnje tudi sladic, s katerimi lahko sledimo zdravemu načinu življenja. Ste se tudi sami odločili za prehrano brez glutena? Ljudje s celiakijo pravzaprav nimajo velike izbire glede hrane in receptov, vsi ostali pa se lahko za hrano brez glutena odločimo iz takšnih ali drugačnih razlogov. Če ste na tem področju šele začetniki, ne skrbite. Z recepti brez glutena je priprava zdrave hrane zelo preprosta. Sestavine za pripravo tovrstne prehrane boste našli v odlični ponudbi podjetja BTF. Izberite zdravo hrano.


Hrana brez glutena - recepti, ki jih morate preizkusiti


Hrana brez glutena je torej odločitev vsakega posameznika, razen seveda tistih ljudi, ki te izbire nimajo. Celiakija od bolnika zahteva uporabo receptov brez glutena, v nekaterih primerih pa tudi receptov brez laktoze. Če ste tudi sami eden izmed njih, si oglejte ponudbo podjetja BTF, v kateri boste našli vse, kar potrebujete za sledenje receptom brez glutena in laktoze. Preproste mešanice vam omogočajo tudi pripravo okusnih sladic in druge hrane.

Hrana brez glutena in laktoze Hrana brez glutena recepti BTF


Hrana brez glutena - izjema niso niti sladice


V kolikor sledimo hrani brez glutena, se nam danes ni več potrebno odrekati nekaterim prehranskim izdelkom. Recepti nam namreč omogočajo pripravo sladic in druge hrane na enostaven način z brezglutenskimi izdelki. V podjetju BTF lahko izbirate med čokoladnimi surovinami in dodatki, ki vam omogočajo, da se vaša kuhinja spremeni v pravo pekarno. Nikar pa ne pozabite preveriti, katera hrana je brez glutena. Tako si boste izbiro primerne hrane precej olajšali. O tem, katera hrana je primerna za tovrstni način prehranjevanja, lahko pobrskate tudi po spletu, kjer boste našli tudi recepte. Za vse ostale informacije pa smo vam na voljo v podjetju BTF.

Mafini brez glutena:https://www.vsi.si/btf/mafini-brez-glutena

TORTICE NA PALČKI

JEDILNE DEKORACIJE