Embalaža za torte in sladiceEmbalaža za torte

Spekli ste čudovito torto, sedaj pa bi jo radi odnesli na praznovanje. Kaj storiti? Vse, kar potrebujete je privlačna embalaža za torte, ki vam omogoča enostavno prenašanje. Običajno so raznovrstne embalaže opremljene z ročaji, s katerimi bo nošenje še tako delikatnih sladic povsem preprosto. Hkrati pa so embalaže za torte estetski dodatek, ki še dodatno poudarijo lepoto vaše torte ali peciva.

Vrste embalaž - za torte, kolačke in druga peciva

Nudimo vam papirnate embalaže za torte, vrečice za čokolade in kekse, ovitke za cakepopse, škatle za cupcakes, pladnje za torte, prtičke in podstavke za torte, plastične embalaže za torte in makrone in še bi lahko naštevali. Izdelava tort bo postala še večji užitek, saj vam bodo različne embalaže za torte dopuščale več izraznih možnosti.

Torte brez glutena

Torte brez glutena postajajo čedalje bolj iskane, saj se vse več ljudi bojuje z različnimi alergijami in preobčutljivostmi. Torta brez glutena iz predpripravljene mešanice, ki jo lahko kupite v spletni trgovini Peki.si, je tako enostavna za pripravo, da vam pri izdelavi lahko pomagajo tudi otroci, hkrati pa je končana torta brez glutena tako okusna, da jo bodo z veseljem jedli tudi ljudje brez alergij. Torta brez glutena je odlična rešitev, ko vas obiščejo gosti in je potrebno hitro pripraviti okusne dobrote zanje. Iz predpripravljenih mešanic lahko naredite tudi drugo pecivo brez glutena - mafine, cakepopse, različne kolačke, itd. Na voljo so vam številni okusi. Zlata klasika seveda ostaja čokoladna torta brez glutena, ki se kar stopi v ustih. Skorajda ni človeka, ki ne bi maral čokoladne torte brez glutena, seveda pa vam nudimo tudi druge okuse, kot so karamela, jagoda, vanilja in drugi, med katerimi boste zagotovo našli kakšnega po svojem okusu. Čokoladna torta brez glutena se prileže ob različnih praznovanjih, obletnicah, porokah, rojstnih dnevih - lahko pa se z njo preprosto razvajamo na kakšen turoben deževen dan. Stranke so nad okusom čokoladne torte brez glutena iz spletne trgovine Peki.si več kot navdušene. Poskusite predpripravljeno mešanico za čokoladno torto brez glutena tudi vi in se prepričajte o njeni rahli strukturi in bogatemu okusu.