Sladica brez glutena za vse, ki se radi zdravo posladkate

Sladica brez glutena in laktozeSladica brez glutena? Zakaj pa ne? Torte, piškoti in muffini brez glutena bodo razveselili vse, ki ste občutljivi na gluten. Za njihovo pripravo se namesto pšenične moke, ki je glavni vir glutena, uporabljajo moke brez glutena: ajdova, amarantova, čičerikina, koruzna, prosena, riževa ali tapiokina, uporabiti pa je mogoče tudi nekatere druge vrste moke in škroba. Sladica brez glutena pa je odlična izbira tudi za vse, ki sicer nimate težav z glutenom, a se vseeno želite naravno in zdravo posladkati. Sladica brez glutena je namreč kakovostna in vsebuje hranilne vrednosti starodavnih žit. Vse bolj priljubljene so postale tudi sladice brez glutena in mleka, presne in veganske sladice brez glutena, pa tudi sladica brez glutena in sladkorja ne manjka.

NAŠA PONUDBA PODSTAVKOV ZA TORTE

Sladica brez glutena s pomočjo posebnih mešanic in biskvitov

V spletni trgovini peki.si so na voljo mešanice in biskviti, ki so primerni za pripravo različnih brezglutenskih tort in peciva. Raznovrstnost okusov vam omogoča, da je vaš biskvit za sladico brez glutena vsakič nekoliko drugačen in poseben. Biskvit lahko namreč pripravite z različnimi okusi, kot so mandelj, pistacija, vanilija in jagoda. Na voljo so mešanice za čokoladno, vanilijevo, jagodno, skutno, panna cotta, kakavovo ali druge kreme za polnilo torte, krofov in šamrol.

Pripravite okusne veganske sladice brez glutena in mleka

Sladica brez glutenaDiagnoza celiakija in posledično dieta brez glutena pomeni velik zalogaj v spremembah pri pripravi vsakodnevnih jedilnikov. Če pa se je potrebno obenem izogniti še jajcem in mleku, je lahko zadrega še toliko večja. Recepti so hkrati brezglutenski in veganski. Prehrana brez glutena ne pomeni nujno slabšo kvaliteto življenja, zagotovo pa pomeni drugačno organizacijo vsakdanjika, razmislek o tem kaj, kdaj in kako bomo jedli. Pri tem pa se seveda ni treba odpovedati sladicam, saj boste z našimi mešanicami in okusi lahko ustvarili številne okusne sladice brez glutena in mleka, pa naj bo ta sladica torta brez glutena ali pa vedno priljubljeni muffini brez glutena.