Stroj za valjanje testa in drugi pripomočki - za velike količine slastnih dobrot


Stroj za valjanje testa, stroj za oblikovanje pizze, stroj za testenine, stroj za piškote - to je le del visokokakovostne pekarske opreme, ki vam je na voljah v trgovinah Peki.


Stroj za testenine1. Stroj za valjanje testa

Stroj za valjanje testa je primeren za valjanje večjih količin različnih vrst testa in je praktično nepogrešljiv pripomoček v vseh pekarnah. Stroji za valjanje testa, ki jih je mogoče naročiti v trgovini Peki, so izredno zmogljivi, zato so primerni tudi za rabo v industrijskih obratih za peko večjih količin kruha in drugih pekovskih izdelkov. Izredna varnost in enostavnost čiščenja uvrščata naše stroje za valjanje testa v sam vrh tovrstnih pekarskih strojev. V primeru, da se odločite za nakup, je potrebno predhodno naročilo izbranega stroja za valjanje testa.


2. Stroj za oblikovanje pizze


S pomočjo stroja za oblikovanje pizze boste končno dosegli ravno pravšnjo debelino testa, vaše pizze pa bodo popolnih oblik. Stroji za oblikovanje pizze v naši ponudbi so izdelani iz nerjavečega jekla, čas pritiskanja pa je mogoče elektronsko nastaviti. Medtem ko bo stroj opravljal delo namesto vas, lahko sami porabite čas za razmišljanje o popolni kombinaciji sestavin za oblogo pizze.


3. Stroj za testenine


Stroj za izdelavo testenin omogoča izdelavo najrazličnejših oblik testenin iz poljubne vrste moke, dokupiti pa je mogoče tudi dodatne nastavke, izdelane iz brona, s pomočjo katerih bo nabor možnosti vašega stroja za testenine še pestrejši. V ponudbi naših strojev za izdelavo testenin, ki ustrezajo varnostnim standardom, boste našli tudi napravo, namenjeno izdelavi svežih raviolov, ki jih lahko napolnite z nadevom po vaši izbiri. Kvaliteten stroj za testenine je obvezen pripomoček za vse restavracije, ki želijo svojim gostom ponuditi le najboljše.


4. Drugi stroji


Kdo ne obožuje slastnih piškotov, ki dišijo po otroštvu in babičini kuhinji? V ponudbi trgovin Peki boste poleg stroja za valjanje testa, stroja za oblikovanje pizze in stroja za testenine našli tudi stroj za piškote, ki omogoča različne nastavke in je primeren tudi za domačo rabo, pa tudi ledomate, različne vrste izredno zmogljivih mešalnikov in še mnogo več. Naprave, ki vam jih ponujamo, bodo olajšale vaše delo in vam prihranile ogromno časa, pripravljena hrana pa bo še okusnejša.


Peki | Stroj za valjanje testa - enostavno do omamnih okusov svežih pekovskih izdelkov - povezave do naše spletne strani: