Gostinska oprema vrhunskih proizvajalcevGostinska oprema

Poleg opreme za slaščičarstvo, pekarstvo in hotelirstvo je v podjetju BTF d. o. o na voljo tudi kakovostna oprema za gostinstvo in picerije. Tako gostinska oprema kot ostali izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov in so proizvodi svetovno priznanih proizvajalcev. To je tudi zagotovilo, da je oprema za gostince kakovostna in bo ustrezno delovala. V naši spletni ponudbi je gostinska oprema, namenjena na primer slaščičarnam, torej manjši aparati in pripomočki - pekarska oprema. Smo tudi zastopnik podjetja UNOX za Slovenijo in lahko vam ponudimo vse izdelke iz njihovega programa.

Oprema za gostinstvo UNOX

Gostinska oprema podjetja UNOX spada med najbolj priznane in najbolj kakovostne izdelke na področju opreme za gostince na svetu. S pestro paleto izdelkov lahko zadovoljijo različne želje in potrebe gostincev, saj njihovi izdelki segajo od manjših konvekcijskih pečic za pripravo manjših količin hrane, do velikih peči za večje obrate. Pri vseh izdelkih so uporabljeni vrhunski materiali in najnovejša tehnologija, zato je vsa njihova gostinska oprema resnično kakovostna, hkrati pa tistemu, ki hrano pripravlja, občutno olajšajo delo. Če še ne veste, kakšno peč bi izbrali, vam lahko pomagamo s strokovnimi nasveti, če ste v fazi opremljanja svoje gostilne, pa izvajamo tudi projektiranje gostinskih prostorov.

Gostinska oprema - od nakupa do servisaOprema za gostinstvo

V podjetju BTF imamo bogate izkušnje na področju prodaje, inženiringa in servisa različne opreme za gostinstvo, picerije, slaščičarstvo in pekarstvo. Svojim strankam ponujamo celostne rešitve na tem področju, od uvodnega svetovanja, iskanja rešitev, projektiranja, postavitve gostinske opreme, učenja in servisiranja. Ker vemo, da se pri ponudbi gostinskih storitev ne sme zgoditi, da zaradi aparata v okvari stranka ne dobi želenega izdelka, nudimo tudi servis ter zagotavljamo rezervne dele. Ponudbo opreme za gostince si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. V primeru vprašanj nas pokličite ali nam napišite elektronsko sporočilo.

BTF d.o.o. | Gostinska oprema, oprema za gostinstvo, oprema za gostince - povezave do naše spletne strani: