Piškoti brez glutena in sladkorja za vas in vaše najdražje

 

Piškoti in pecivo brez glutena in sladkorja so idealni za vse, ki se radi posladkate, a hkrati skrbite za zdravje in linijo. Primerni so seveda tudi za vse sladokusce s celiakijo. Kdo pa pravi, da oni ne obožujejo čokoladnih sladic? Takšne lahko z recepti za pecivo brez glutena enostavno pripravite z izdelki Peki trgovin. Več izdelkov brez glutena: http://www.peki.si/trgovina/izdelki-brez-glutena

 

VSE ZA OKRASITEV TORTE

 

Praznujte s piškoti brez glutena in sladkorja

 

Piškoti so ena najbolj tradicionalnih in priljubljenih sladic brez glutena in sladkorja, radi jih imamo v prazničnem času, pa tudi tako vsak dan, za h kavi in čaju. Tudi piškoti brez glutena in sladkorja so lahko prav tako dobri, še več, z nekaj prakse ne boste več sploh opazili razlike v teksturi in okusu. Pri tem vam pomagajo naše mešanice za različna peciva brez glutena. Recept za piškote brez glutena in sladkorja je lahko povsem enostaven, če pa jim dodamo še jedilno čokolado brez glutena, dobimo izvrstno čokoladno sladico.

 

Piškoti brez glutena in sladkorjačokoladne sladice

 

Čokoladne sladice za vse čokoholike

 

Peki poskrbi, da čokoladne sladice niso več pregreha. Čokoladne muffine brez glutena lahko pripravite iz naše ajdove ali riževe moke in jih okrasite s pisanimi barvami  in drugimi dekortivnimi izdelki, ki jih ponujamo. Z mešanico Rue Flambee boste okusne muffine imeli pripravljene v pol ure. Jedi brez glutena in laktoze niso več »misija nemogoče«, ampak prav enostavno izvedljiva kuha in peka.

 

NUDIMO PECIVA BREZ GLUTENA IN SLADKORJA!

 

 

Izdelke za jedi brez glutena in laktoze, peciva brez glutena (recepte za čokoladne sladice in piškote brez glutena in sladkorja, pa tudi čokoladne muffine brez glutena), ter vse pripomočke, ki jih za pripravo potrebujete, najdete v naših trgovinah po Sloveniji in na peki.si. Naj doma zadiši po piškotih, brez glutena in sladkorja pa si jih bomo lahko privoščili še nekaj več in to brez slabe vesti. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
Piškoti brez glutena in sladkorja, pecivo brez glutena in sladkorja, čokoladne sladice brez glutena in sladkorja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA