Piškoti brez glutena in sladkorja za vas in vaše najdražje

Piškoti in pecivo brez glutena in sladkorja so idealni za vse, ki se radi posladkate, a hkrati skrbite za zdravje in linijo. Primerni so seveda tudi za vse sladokusce s celiakijo. Kdo pa pravi, da oni ne obožujejo čokoladnih sladic? Takšne lahko z recepti za pecivo brez glutena enostavno pripravite z izdelki Peki trgovin. Več izdelkov brez glutena:http://www.peki.si/trgovina/izdelki-brez-glutena

VSE ZA OKRASITEV TORTE

Praznujte s piškoti brez glutena in sladkorja

Piškoti so ena najbolj tradicionalnih in priljubljenih sladic brez glutena in sladkorja, radi jih imamo v prazničnem času, pa tudi tako vsak dan, za h kavi in čaju. Tudi piškoti brez glutena in sladkorja so lahko prav tako dobri, še več, z nekaj prakse ne boste več sploh opazili razlike v teksturi in okusu. Pri tem vam pomagajo naše mešanice za različna peciva brez glutena. Recept za piškote brez glutena in sladkorja je lahko povsem enostaven, če pa jim dodamo še jedilno čokolado brez glutena, dobimo izvrstno čokoladno sladico.

Piškoti brez glutena in sladkorjaČokoladne sladice brez glutena in sladkorja

Čokoladne sladice za vse čokoholike

Peki poskrbi, da čokoladne sladice niso več pregreha. Čokoladne muffine brez glutena lahko pripravite iz naše ajdove ali riževe moke in jih okrasite s pisanimi barvami in drugimi dekortivnimi izdelki, ki jih ponujamo. Z mešanico Rue Flambee boste okusne muffine imeli pripravljene v pol ure. Jedi brez glutena in laktoze niso več »misija nemogoče«, ampak prav enostavno izvedljiva kuha in peka.

VEČ O PECIVU BREZ GLUTENA IN SLADKORJA!

Izdelke za jedi brez glutena in laktoze oziroma brezglutenske izdelke, peciva brez glutena (recepte za čokoladne sladice in piškote brez glutena in sladkorja, pa tudi čokoladne muffine brez glutena), ter vse pripomočke, ki jih za pripravo potrebujete, najdete v naših trgovinah po Sloveniji in na peki.si. Naj doma zadiši po piškotih iz brezglutenske moke, brez glutena in sladkorja pa si jih bomo lahko privoščili še nekaj več in to brez slabe vesti.