Mafini brez glutena za vse ljubitelje peciva brez glutena in sladkorja

 

Mafini brez glutena so lahko prav tako okusni kot običajne čokoladne sladice, le da za njih uporabimo brezglutenske izdelke. Če je bilo te nekoč težko dobiti, so danes prek naše spletne trgovine peki.si prav enostavno dostopni. Za čokoladne muffine brez glutenauporabite našo moko, ki ni pšenična in tako primerna tudi za vse ljudi, ki ne smejo zaužiti glutena. Za sladice brez glutena in laktoze uporabite ajdovo, amarantovo, čičerikino, koruzno, proseno, riževo ali tapiokino moko. Poleg tega pa vam nudimo tudi številne mešanice, s katerimi boste mafine brez glutena pripravili sami doma.  Več si preberite tukaj: http://www.peki.si/novice/piskoti-brez-glutena

 

Enostavna priprava čokoladnih muffinov brez glutena

 

Čokoladni muffini brez glutena so izvrstna sladica, brez glutena in laktoze še toliko bolj zdrava. Recepti brez glutena nekaterim vlivajo strah in dvom, češ da okus ne bo tako poln in slasten, a pri nas že nekaj časa razbijamo te stereotipe. Mafini brez glutena so lahko prav tako izvrstni, še več, peče jih veliko ljudi, ki nimajo celiakije, ampak so jih vseeno vzljubili, saj so bolj zdravi. Mešanice za mafine brez glutena so različnih okusov (mandelj, vanilija, pistacija, jagoda, čokolada), a za najbolj klasične in najbolj prodajane še vedno veljajo čokoladni muffini brez glutena. Sončnično olje, jajca, mešanico Rue Flambee iz naše spletne trgovine in pol ure časa - to je vse kar potrebujete za njihovo pripravo. Čokoladni muffini brez glutena so tako odlični tudi, ko nepričakovano dobimo obiske ali smo v časovni stiski.

 

NUDIMO TUDI SLADICE BREZ SLADKORJA IN GLUTENA!

 

 

brezglutenski izdelkičokoladni muffini brez glutena

 

Mafini brez glutena pa niso edina izbira

 

Če ste ljubitelj sladkih dobrot,  se z brezglutenskimi izdelki preizkusite še v pripravi piškotov brez glutena in sladkorja. Te lahko z našimi dekorativnimi izdelki naredite še posebej praznične in lepe za oko. Naš prodajni program pa dopolnjuje tudi pekarska in slaščičarska oprema, vse torej dobite na enem mestu. Obiščite nas v trgovinah ali na spletu in specite mafine brez glutena ali piškote brez glutena in sladkorja kot pravi slasčičarski mojstri. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
mafini brez glutena, čokoladni muffini brez glutena, pecivo brez glutena in sladkorja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA