Brezglutensko pecivo ni samo okusno, dobro je tudi za prebavo


Brezglutensko pecivo je odličen prigrizek za tiste, ki so na gluten alergični ali pa imajo celiakijo, koristilo pa bo tudi vsem, ki si želijo imeti bolj urejeno prebavo. Že dolgo je znano, da brezglutenska prehrana na nekaterih področjih pozitivno vpliva na zdravje, kar dokazujejo tudi številne raziskave. V našem podjetju Peki smo zato usvarili linijo izdelkov brez glutena s katerimi bodo vaši keksi brez glutena in drugo brezglutensko pecivo odličnega okusa.

 

Brezglutensko pecivo, mafini in keksi brez glutena


Mafini in keksi brez glutena za boljše delovanje telesa

Gluten je rastlinska beljakovina, ki jo vsebujejo ječmen, rž in pšenica, pa tudi številne industrijsko pridelane jedi, v katerih je ne bi pričakovali, denimo juhe iz vrečk, salame in paštete. Ker gluten kot protein za telo ni pomemben, je tudi sprememba na brezglutensko hrano precej enostavna. Brezglutensko pecivo denimo spečemo s pomočjo mešanic moke brez glutena, mafini in keksi brez glutena pa bodo odlični z dodatkom posebnih krem brez glutena podjetja Peki. V splošni prehrani omake namesto s škrobom zagostite s krompirjem ali želatino, za vezivo uporabite jajca ali koruzno moko, okus denimo zelenjave pa lahko izboljšate z malo masla.

 


Mafini brez glutena tudi za zahtevne jedce

Keksi ali mafini brez glutena in drugo brezglutensko pecivo ima lahko prav tako dober okus kot ostalo klasično pecivo, če ga spečete iz kvalitetnih sestavin. Te vam nudimo v podjetju Peki, da bo tudi hrana brez glutena kvalitetna in okusna. Brezglutensko pecivo boste lahko spekli kar doma, pri čemer bo to kljub odsotnosti glutena rahlo in mehko. Z našo mešanico moke brez glutena doma lahko spečete tudi kruh, ki bo bogato zadišal po vašem domu. Pri nas so vam na voljo sestavine, s katerimi bodo keksi brez glutena, mafini brez glutena in drugo brezglutensko pecivo bogatega okusa, hrana brez glutena pa vam bo omogočila tudi boljšo prebavo. Na voljo vam je tudi čokoladna glazura, s katero bo čokoladna torta brez glutena božanskega okusa.

 


BTF | Brezglutensko pecivo lahko spečete sami

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
brezglutensko pecivo, mafini brez glutena, keksi brez glutena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA