Konvekcijske peči - kakovostne konvekcijske pečice UNOX

Ste lastnik pekarne ali slaščičarne? Morda le oseba, ki jo veseli peka pekovskih ali slaščičarskih izdelkov? Potem vam lahko ponudimo produkt, ki je navdušil že mnoge - konvekcijska pečica. Pri nas lahko kupite konvekcijske peči vrhunske italijanske znamke UNOX, ki ima zaščitenih kar 42 svetovnih patentov. Prepričani smo, da bodo zadovoljile vse vaše želje in potrebe.

Konvekcijske peči UNOX - kakovost in hitrost na najvišjem nivoju

Konvekcijske pečice UNOX odlikujejo izjemna kakovost, hitrost in velika konkurenčnost. Primerne so za pečenje, cvrtje, kuhanje v pari, blanširanje, pečenje na žaru, počasno kuhanje, za dopeko polpečenih zamrznjenih proizvodov in podobno. Nekatere konvekcijske peči imajo digitalno kontrolno ploščo, s pomočjo katere lahko enostavno prilagajate čas, temperaturo in vlago. Druge peči, npr. konvekcijska peč Arianna Manual Humidity UNOX XF133, pa imajo vgrajeno ročno kontrolno ploščo za nastavitev časa in temperature pečenja. Ta pečica omogoča tudi ročni vbrizg vlage preko tipke. Dejstvo je, da so UNOX konvekcijske peči med peki zelo priljubljene, saj je proizvajalec veliko vložil v razvoj racionalizacije proizvodnega sistema in standardizacije komponent. Napredna tehnologija in močni ventilatorji konvekcijskim pečicam omogočajo skrajšanje časa pečenja, kar je dandanes še kako pomembno. Omeniti je smiselno tudi to, da je vsaka konvekcijska peč UNOX zelo zanesljiva. Dolgotrajno delovanje ni vprašljivo, prav tako pa ne gre pozabiti tudi na izjemno dovršen dizajn. Konvekcijske peči UNOX je oblikoval priznani italijanski oblikovalec Mario Carlini.

Konvekcijske peči

Katera konvekcijska peč je za vas najprimernejša?

V našem prodajnem programu boste našli številne konvekcijske peči UNOX. Glede na vaše potrebe in želje izberite konvekcijsko pečico, ki vam najbolj ustreza. Nudimo vam konvekcijske pečice treh osnovnih serij:

  • Linemiss UNOX
  • Linemicro UNOX
  • Bakertop UNOX

Linemiss UNOX serija vključuje konvekcijske peči za 3 ali 4 pekače dimenzije 600x400mm oziroma 460x330mm. Konvekcijska pečica Linemiss je torej lahko nekoliko večja ali manjša, izbirate pa lahko med digitalno ali ročno nastavljivo kontrolno ploščo.

Tudi v seriji Linemicro so peči, ki so primerne za 3 ali 4 pekače dimenzije 600x400 ali 460x330mm. Zelo primerne so za dopeko polpečenih zamrznjenih proizvodov. Vse Linemicro konvekcijske pečice imajo ročno kontrolno ploščo.

Bakertop je profesionalna serija, v kateri se nahajajo manjše in večje konvekcijske peči, primerne za od 4 do 16 pekačev dimenzije 600x400mm. Na voljo so vam električne in plinske konvekcijske pečice z napredno digitalno kontrolno ploščo za nadzor peči in naprav, ki so z njo povezane. Peči iz te serije odlikujejo tehnologije: AIR.Maxi, STEAM.Maxi, DRY.Maxi, MULTI.Time, ADAPTIVE.Clima, BakerTouch in MAXI.Link. O vseh podrobnostih se lahko pozanimate na naši spletni strani. Vabljeni!

BTF d.o.o. | Konvekcijske peči, konvekcijska peč, konvekcijska pečica, konvekcijske pečice - povezave do naše spletne strani: