Jedilne hostije | Hostija za enostavno okrasitev vaše torte

Jedilne hostije | Presenetite jih s slikami najljubšega junaka iz hostije

Želite svojega otroka razveseliti z doma narejeno torto z motivom najljubšega animiranega junaka? Enostavno! V naši specializirani spletni trgovini s potrošnim materialom za slaščičarne imate na izbiro jedilne hostije z različnimi motivi najbolj priljubljenih animiranih junakov. Imamo hostije s podobo Miki Miške, Smrkcev, Barbie, Medvedka Puja, Spidermana, Hanne Montanne, Avtomobilovin drugih. Dobite lahko tudi tematske jedilne hostije za birmo in obhajilo. Našla pa se bi tudi primerna hostija za vaše nogometne navdušence. Nudimo vam jedilne hostije okrogle oblike premera 20 cm, pravokotne oblike dimenzij 20x30 cm ali pa v obliki figure. Hostija je hitra, preprosta in cenovno ugodna rešitev za dekoracijo vaše torte.

Jedilne hostije

Jedilne hostije | Jedilni papir, jedilna slika ali hostija za torte

Hostija za torte je iz moke in vode, nanjo pa je z jedilnimi barvami natisnjena slika. Primerna za brezskrbno uporabo na otroških tortah. Za jedilne hostije se uporablja tudi izraz jedilne slike. Hostije so eden izmed načinov za barvno dekoracijo tort, za katerega ni potrebno veliko truda, bo pa zagotovo navdušil. Hostija se enostavno položi na torto. V kolikor pa imate več časa ali žilice za oblikovanje, pa vam je na voljo tudi bela hostija za torte za risanje z jedilnimi barvami ali jedilnimi flomastri. Hostije formata A4 so primerne tudi za tiskanje zasebnih motivov ali fotografij.

Jedilne hostije za na torto v spletni trgovini Peki

Hostija za torte | Enostavna uporaba hostije za dekoracijo torte

Jedilne hostije so enostavna rešitev za lepo dekoracijo vaše torte. Torto najprej preprosto premažite s smetano. Priporočamo, da ne uporabite barvne smetane, da barvilo v smetani slučajno ne obarva hostije. Nato se na torto položi hostija z motivom priljubljenega animiranega junaka vašega otroka. Dokler se hostija za torto ne prepoji z vlago, bo rahlo valovita. Po približno pol ure pa se hostija poravna. Za lepši zaključek torto obrobite s smetanovimi kupčki primerne barve, s čimer elegantno prikrijete rob jedilne hostije. In pred vami je končana torta, ki bo že na pogled očarala vaše sladokusce!


BTF d.o.o. | Jedilne hostije, hostija za torte- povezave do naše spletne strani: