Peki - trgovina s slaščičarskimi pripomočki


Vse, kar poklicni in ljubiteljski slaščičarji potrebujejo


Je peka slaščic vaš hobi ali poklic in iščete trgovino s slaščičarskimi pripomočki? Potem ste na pravem mestu. Dovolite, da vam predstavimo internetno trgovino Peki.si, ki jo dopolnjujejo tudi tri prodajna mesta v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini. V naši trgovini boste našli izdelke za pekarstvo, slaščičarstvo, gostinstvo in hotelirstvo. Odlikujejo nas nizke cene, bogata ponudba in hitra dostava naročenih izdelkov.


Oprema za slaščičarstvo


Ponudba trgovine s slaščičarskimi pripomočki Peki je raznovrstna in obsežna. Tako boste na enem mestu našli vse potrebne pripomočke, stroje in potrošni material za vaš proizvodni obrat kot tudi za ljubiteljsko kreiranje slaščičarskih umetnin.
Če si le na kratko ogledamo našo ponudbo...


Trgovina s slaščičarskimi pripomočkiStroji za slaščičarne: Sem sodijo konvekcijske peči Unox, mešalniki za slaščičarstvo, delilno okroglilni stroji za slaščičarstvo, sistemi za poslikavo tort, stroji za valjanje testa, hladilna oprema, stroji in naprave za domačo uporabo, friteze in stroji za pakiranje.
Slaščičarski pripomočki: Na voljo so vam slaščičarska orodja in pripomočki, ročne naprave za slaščičarstvo, silikonski pekači za slaščičarstvo, kovinski modelčki za piškote, pekači za slaščičarstvo, stojala in podstavki za proizvode, vozički za slaščičarstvo, zaščitna oprema za slaščičarstvo, izdelki za poslikavo tort, pripomočki za izložbo, plastični modelčki za izrez piškotov 40x60, slaščičarske knjige ter izdelki, vezani na določeno tematiko (npr. zima, Božič,...).
Slaščičarski potrošni material: Nudimo vam živilske barve in papir, svečke za torte, okraske in figure za torte, papirnate posodice za mignone, rokavice in vrečke za enkratno uporabo, posodice za enkratno uporabo, embalažo, prtičke in podstavke za proizvode, jedilno dekoracijo, sredstva za naoljevanje pekačev in modelov, fondant (sladkorna oz. tičino masa), mešanice za kreme, arome, čokoladne surovine in dekoracije, surovine za Cake Pops, sladkorno čipko, izomalt, pekače za enkratno uporabo, mešanice za biskvite in peciva ter ostale jedilne surovine in dodatke.

Prisrčno vabljeni k obisku trgovine s slaščičarskimi pripomočki Peki!

BTF d.o.o. | Trgovina s slaščičarskimi pripomočki, modelčki za piškote, živilske barve - povezave na našo stran: