Jedi brez glutena in preprosti recepti brez mleka


Jedi brez glutena so danes dokaj razširjene, saj vse več ljudi ne prenaša te beljakovine. Pri bolnikih pogosto pride tudi do preobčutljivosti na laktozo, zato bolnikom najbolj ustreza priprava jedi brez glutena in uporaba receptov brez mleka. Običajno se ne zatakne pri glavnih jedeh, pri katerih imamo običajno največjo izbiro (tudi v restavracijah) - pogosto so namreč na voljo tudi jedi brez glutena in mleka, težave pa lahko nastopijo takrat, kadar se nas loti želja po sladkem. Če želite svoje jedi brez glutena malce popestriti, ali pa iščete sestavine za pripravo receptov brez mleka, potem si oglejte ponudbo podjetja BTF. Ker z glavnimi jedmi običajno ni težav, smo se osredotočili zlasti na sladice brez glutena in mleka.

Recepti brez glutena in mleka BTFJedi brez glutena recepti
Recepti brez glutena in mleka tudi za sladokusce


Receptov brez glutena in mleka sicer ni težko najti, težave pa lahko nastopijo pri iskanju sestavin za pripravo jedi brez glutena. Recepti za pripravo tovrstnih jedi namreč zahtevajo uporabo sestavin, ki ne vsebujejo te beljakovine. V ponudbi podjetja BTF boste našli surovine za pripravo preprostih, a okusnih sladic, primerne tudi za ljudi, ki izbirajo jedi brez glutena oziroma mleka.


Jedi brez glutena - velika možnost izbire


Da boste lahko k jedem brez glutena postregli tudi sladice, hkrati pa boste lahko pripravili tudi recepte brez mleka, si oglejte ponudbo ki smo jo pripravili za vas. Ker želimo, da bi bilo pri tovrstnem načinu prehranjevanja čim manj odrekanj, vam nudimo vse, kar potrebujete za pripravo fantastičnih sladic, s katerimi boste navdušili vse obiskovalce. V kolikor potrebujete recepte, se lahko o jedeh brez glutena posvetujete tudi z našimi prijaznimi prodajalci. Pričakujemo vas v podjetju BTF.

GOSTINSKA OPREMA

SLADKORNA ČIPKA