Pestra izbira raznovrstnih stojal za torte, podstavkov in izložbenih modelov


Primerno stojalo prikaže vašo torto v najlepši luči


Težko si zamislimo slavnostno torto na poroki ali kakšnem drugem praznovanju, ki ne bi bila servirana na prelepem etažnem stojalu. Vsak slaščičar se zaveda, da torto čaka dolga pot, preden se jo ponudi gostom - od natančnega odmerjanja in mešanja sestavin, oblikovanja, peke, okrasitve torte pa vse do serviranja. V kolikor so vsi deli tega procesa opravljeni profesionalno, lahko pričakujemo, da bo torta navdušila tako oči kot tudi brbončice. Estetska predstavitev torte se smatra za izredno pomembno, saj bo le lepo servirana torta pristala v albumih s fotografijami dogodka in v trajnem spominu obiskovalcev.


Stojalo za vsak žep in vsako priložnost


Trgovina s slaščičarskimi pripomočki Peki vam nudi bogat izbor najrazličnejših podstavkov, izložbenih modelov in stojal za torte. Izdelani so iz različnih materialov, kot so aluminij, plastika in kovina. Razlikujejo se tudi po številu etaž in razporeditvi prostorčkov za torte. V ponudbi boste našli stojala za torte različnih cenovnih razredov. Prepričani smo, da boste našli primerno stojalo za čisto vsako priložnost - od stojal z otroškimi motivi do vrhunsko oblikovanih stojal za poročno torto.

Ponudba izdelkov za okrasitev in oblikovanje tort


Oblikovanje in okrasitev tortV ponudbi našega podjetja boste poleg stojal za torte našli tudi številne druge izdelke za oblikovanje in okrasitev tort, s katerimi boste izdelali točno take torte, kot ste si zamislili. V spletni trgovini in treh fizičnih trgovinah boste tako našli nože, lopatice, prijemala, strgala, posode, sita, cedila, stepala, zajemalke, sisteme za dekoracije in poslikave tort, nastavke za dekoracije, valjarje kot tudi potrošni slaščičarski material - jedilna barvila, jedilni papir, svečke in poročne figure za na torte, otroške figure, sladke posipe, posodice za enkratno uporabo, embalažo, pladnje in številne druge izdelke.
Vljudno vabljeni k ogledu naše ponudbe, kjer boste zagotovo našli nekaj primernega za vaše želje.

BTF d.o.o. | Stojalo za torte, oblikovanje tort, okrasitev tort - povezave na našo stran: