Torta brez glutena - okusna sladica, ki se ji nihče ne bo mogel upreti

Čokoladna Torta, mafini in ostale sladice brez glutena danes ne predstavljajo več težko izvedljivega projekta, saj so izdelki brez glutena na voljo praktično že vsepovsod. Tako ni bojazni, da bi bili posamezniki, ki ne smejo uživati glutena, prikrajšani za sladke dobrote.
Torta brez glutena je okusnaZa pripravo sladic se najpogosteje uporablja pšenična moka, ki je glavni vir glutena. Za pripravo številnih sladic brez glutena pa moramo pšenično moko zamenjati za moko brez glutena, na primer za ajdovo, amarantovo, čičerikino, koruzno, proseno, riževo ali tapiokino, uporabiti pa je mogoče tudi nekatere druge vrste moke in škroba. Torta brez glutena bo najhitreje narejena s pomočjo brezglutenskih mešanic za biskvite različnih okusov, sladkornih in modelirnih mas brez glutena ter brezglutenskih mešanic. Na voljo so mešanice za čokoladno, vanilijevo, jagodno, skutno, panna cotta, kakavovo ali druge kreme za polnilo čokoladne torte brez glutena, krofov in šamrol. Kreme za torte so termostabilne in jih lahko pečemo s proizvodom. Okusno čokoladno torto brez glutena pripravite tako, da mešanico za kreme za torte zmešate s 7 do 8 jajci, dobro premešate z mešalnikom, vlijete v pekač in pečete 35 - 40 minut na 165°C. Z uporabo priročne mešanice za maffine pa bodo hitro in preprosto narejeni tudi mafini brez glutena.

Mafini brez glutena prav tako okusni kot običajni

Presenetite vaše najbližje z mafini brez glutena, ki so ravno tako slastni kot tisti, pripravljeni s pšenično moko. Njihova priprava je zahvaljujoč predpripravljeni mešanici Rue Flambee za mafine hitra in enostavna. Seveda pa bo vaše goste razveselila tudi torta brez glutena, napolnjena z eno od številnih brezglutenskih mešanic za čokoladno, vanilijevo, jagodno, skutno, panna cotta, kakavovo ali druge kreme za torte brez glutena.

Torta brez glutena primerna tudi za vse, ki se radi zdravo posladkate

Izdelki brez glutena so primerni zlasti za ljudi, ki imajo težave s prebavljanjem žitnih beljakovin. Zaradi kakovosti in hranilne vrednosti starodavnih žit, iz katerih so narejeni, pa lahko brezglutenske izdelke, kot je torta brez glutena, uživajo tudi vsi drugi, ki se želijo prehranjevati zdravo in naravno. Najboljšo rešitev predstavljajo naše mešanice za pripravo brezglutenskih izdelkov, s katerimi boste lahko ustvarili številne okusne dobrote, naj bodo to čokoaldna torta brez glutena, različne kreme za torte ali pa vedno priljubljeni mafini brez glutena. Poleg široke ponudbe brezglutenskih sestavin in številnih slaščičarskih pripomočkov pa v naši spletni trgovini Peki.si ne manjkajo niti ostali pekarski pripomočki in modeli. Naš program dopolnjuje tudi kakovostna gostinska oprema, ki si jo lahko ogledate v eni od naših treh trgovin (Ajdovščina, Ljubljana, Maribor).

Vabljeni na našo spletno stran!

BTF d.o.o. | Peciva in sladice brez glutena za vsakogar - povezave do naše spletne strani: