Okrasite torto z najlepšo dekoracijo

Vse več nas prisega na domače slaščice in peka le-teh doma je izredno zabavna. Poleg okusa pa je pomemben tudi sam izgled, ki pa ga lahko dopolnimo z različnimi vrstami dekoracije. 

Okrasitev torte z našimi izdelki je pravi užitek, saj smo za vas pripravili obilo izdelkov za atraktiven in unikaten izgled torte. Torte in druge sladice lahko dekoriramo z izdelki, kot so jedilne folije za torte, sladkorni posipi, hostije za torte, okrasne rože in figurice za torte. Za čudovito okrasitev torte so lahko uporabimo tudi raznobarvne kreme za torte ali pa torto zaključimo s fleksibilno tičino maso s katero lahko dosežemo čudovit rezultat. Vse to in še več za dekoracijo torte vam je na voljo v spletni prodajalni Peki

Okrasitev torte

Pustite domišljiji prosto pot

Dekoracija za torte je opravilo, ki vam pušča odprte vse poti. Okraske lahko izdelate sami iz tičino mase ali drugih materialov, lahko pa jih kupite tudi v trgovini. Pri nas so vam na voljo različne jedilne folije za torte, hostije za torte in figurice za torte, ki so primerne za različne priložnosti. Okrasite lahko torte za rojstni dan, poročne torte in za vse ostale priložnosti, kot so krst, birma in sveto obhajilo. Čeprav je okrasitev torte odvisna od vaše domišljije, vam vseeno priporočamo, da o sami dekoraciji nekoliko premislite, saj bo v tem primeru končni izdelek resnično lep.

Torto lahko okrasite tudi s sliko po izbiri>>

Možnosti okraševanja tort

Dekoracija za torte je z našimi izdelki izredno enostavna in predvsem zanimiva. Oglejmo si, kaj vam za okrasitev torte ponujamo:

 • Poročne figurice za torte
 • Dekoracije za krst, birmo, obhajilo in rojstvo
 • Zabavne okraske in licenčne dekoracijske komplete
 • Licenčne figurice za otroške torte
 • Dekorativne trakove in okraske
 • Jedilne hostije za torte
 • Jedilne folije za torte
 • Sladkorne posipe
 • Tičino maso
 • Jedilne barve
 • Raznolike svečke

Za vas smo pripravili dekoracije tort, ki bodo ugodile vsem željam. Predvsem otroci imajo zelo specifične želje kar se tiče okraskov na sladicah. Za slednje so vam v spletni trgovini Peki na voljo številne hostije in figurice junakov iz risanih filmov, kot so Nemo, Medvedek Pu, figurice za torte iz risank Looney Tunes in druge. Z njimi bo okrasitev torte vaše najmlajše zagotovo navdušilo, pristnega nasmeha na obrazu pa boste prav gotovo deležni tudi vi.

Pozabili nismo niti na ponudbo svečk za torte, ki jih lahko najdete v različnih oblikah, barvah in velikostih. Za večja praznovanja si lahko privoščite svečo ognjeni vodnjak, ki bo ob prižigu sproži iskrice, ki vsakega očarajo.

Predvsem pa vam polagamo na srce, da torte in ostalo pecivo pečete z dušo, saj je to pika na i receptu, ki bo zagotovo uspel.

Dekoracije torte s pravljičnimi junaki

Sveče za torto dinozavri