Silikonski modelčki za peko ali hladne sladice - pestra izbira

Silikonski modelčki za peko so nepogrešljiv pripomoček vsakega slaščičarskega mojstra, seveda pa so obenem del obvezne opreme za vse ljubiteljske ustvarjalce slaščic, ki se s tem ukvarjajo v prostem času. Z njimi je mogoče doseči želeno obliko, ne glede na vrsto slaščice, ki jo pripravljate. To so lahko silikonski modelčki za peko ali za hladne poslastice, za pripravo katerih ne potrebujete pečice, ampak predvsem zamrzovalnik oziroma hladilnik. Temperaturni razpon, znotraj katerega se uporabljajo silikonski modelčki, je namreč izjemno širok, vendar pa to velja le za tiste najkakovostnejše. Kje jih je mogoče kupiti po dostopni ceni? Preverite v nadaljevanju ...

NUDIMO TUDI SILIKONSKE MODELE ZA ČOKOLADO

Izjemno praktični silikonski modeli - uporaba praktično neomejena

Pri čem vse vam torej pridejo prav silikonski modeli? Uporaba je možna tako pri biskvitih kot pri hladnih kremnih in zamrznjenih slaščicah. Zares kakovostni silikonski modelčki so namreč primerni tako za zelo nizke temperature, vse do -60 stopinj Celzija, kot pri peki pri zelo visokih temperaturah, do 230 stopinj Celzija. Priporočamo vam, da za nakup izberete specializirane ponudnike, saj se vam v tem primeru ne bo treba bati, da bi se silikonski modelčki za peko sčasoma poškodovali in negativno vplivali na končni izdelek. Uporaba bo možna še vrsto let.

Silikonski modeli za sladice na voljo v različnih oblikah in dimenzijah

Predvsem za slaščičarske mojstre je pomembno, da so jim vedno na razpolago različni silikonski modeli za sladice. Zahteve naročnikov se pogosto precej razlikujejo. Včasih se pojavi želja po čisto posebnih oblikah, ki pa je s pomočjo ustreznih pripomočkov za peko hitro uresničljiva. V podjetju BTF d.o.o. Pekarski inženiring vam že od leta 2000 ponujamo najkvalitetnejšo pekarsko opremo, s katero smo navdušili že številne zadovoljne stranke. Preden se odločite za nakup, se lahko na nas obrnete tudi za strokovne nasvete. Nepogrešljiv del naše ponudbe danes predstavljajo silikonski kompleti za sladice Mirrorglaze in Semifreddo. Recepti včasih zahtevajo posebne oblike, kar pa ni nikakršna težava. Na voljo so vam modelčki za peko raznolikih oblik - za romantične monoporcije ali večje slaščice v obliki srca, za (dvobarvne) biskvite in glazure, za poljubne oblike sadja (češnje, breskve, jabolka itn.), za izdelavo pravljičnih hišk, storžev, čokoladnih tartufov in še mnogo več. Celotno ponudbo si je mogoče ogledati na naši spletni strani oziroma v spletni trgovini. Poleg raznovrstnih oblik so vam na voljo različne dimenzije/prostornine. Izbira je izjemno pestra, zato verjamemo, da boste brez težav našli natanko tisti pripomoček, ki ga iščete.

Silikonski modelčki za pekoUporaba silikonskih modelov za peko

Najboljši silikonski modeli - recepti dobijo unikaten pridih

Znano je, da jemo tudi z očmi. Čeprav je okus bistven, pa na dojemanje jedi in končno izkušnjo vsekakor močno vpliva prezentacija. In prav tu pridejo na vrsto silikonski modeli. Recepti, čeprav precej splošno znani in razširjeni, dobijo povsem osebno noto, če se odločite za drzne, presenetljive oblike. Z našimi pripomočki boste zagotovo poželi ogromno navdušenja. Ker se pri izdelavi uporabljajo najkakovostnejši materiali, vam zagotavljamo nadpovprečno življenjsko dobo vseh pripomočkov iz ponudbe, ne glede na to, ali jih boste uporabljali pri nizkih ali pa pri visokih temperaturah. Izstopite iz povprečja in presenetite z unikatnim pristopom!

VEČ O PONUDBI ZA OKRASITEV TORTE

Ugodni in kakovostni silikonski modelčki za peko

Pomembno načelo naše prodaje je združevanje najboljše kvalitete s konkurenčnimi cenami. Izjema niso niti silikonski modelčki za peko. Trudimo se za čim hitrejšo dobavo naročenih artiklov. Ker imamo vzpostavljen lastni servis v kombinaciji s skladiščem, kjer so na zalogi vsi potrebni rezervni deli, je možna hitra podpora našim kupcem, kadar je to potrebno. Možnost nakupa v spletni trgovini vam prihrani ogromno dragocenega časa, če pa bi si želeli izdelke še pred nakupom ogledati v živo, pa nas lahko seveda tudi obiščete. Naše poslovalnice, kjer vam ponujamo več kot 3000 različnih artiklov, boste našli v Ljubljani, Mariboru in v Ajdovščini. Dobrodošli - veseli bomo vašega obiska!