Izdelki brez glutena bodo sedaj zlahka narejeni s Pekijem

Izdelki brez glutena ne vsebujejo rastlinske beljakovine (glutena), ki jo vsebujejo pšenica, rž in ječmen, torej večina vrst kruha in žit. Ker so brezglutenski izdelki v trgovinah zelo dragi in vanje nikoli ne moremo biti stoodstotno prepričani, jih je priporočljivo in ceneje izdelati kar doma. Biskvit brez glutena ali čokolada brez glutena vam doma lahko odlično uspeta. Sploh pa s pomočjo slaščičarskega potrošnega materiala in opreme podjetja Peki.

Izdelki brez glutena
Silikonski pekači in kovinski ali plastični modeli za biskvit brez glutena

Široka ponudba slaščičarske opreme vam bo v pomoč pri domačem ustvarjanju. Za biskvit brez glutena boste potrebovali mešalnik in silikonski, kovinski ali pa plastični model za biskvit. Za potrebe vašega slaščičarskega ustvarjanja pa pri nas lahko naročite tudi slaščičarski potrošni material brez glutena. Med njimi je mešanica za biskvite, mešanica za sladkorne in modelirne mase, mešanica za sladkorno čipko, mešanica za kremo iz vanilije in mnoge druge brezglutenske mešanice, s katerimi bodo vaši izdelki brez glutena izgledali identični glutenskim različicam.

Čokolada brez glutena je lahko prav tako okusna kot običajna

Z izdelki brez glutena boste lahko ustvarjali peciva, torte, čokolado, makrone in podobne slaščice. Te bodo razveselile vaše otroke, partnerje ali prijatelje, ki ne smejo uživati glutena. Presenečeni boste kako lahko je, saj je uporaba brezglutenskih mešanic za peciva zelo enostavna, izbirate pa lahko med ponudbo različnih izdelkov in okusov. Čokolada brez glutena je denimo v trgovini precej draga, doma pa jo boste naredili občutno ceneje.

Z izdelki brez glutena do lepšega dneva!

Da bi si polepšali dan si v naši spletni trgovini izberite sestavine, ki jih potrebujete za najljubšo otrokovo torto ali pa najljubši partnerjev biskvit brez glutena. Ko smo navajeni, da nečesa ne smemo jesti, pa potem to vseeno dobimo, v prilagojeni različici posebej za nas, smo za to še toliko bolj hvaležni. Zato se splača! Čokolada brez glutena je en klik stran od vas. Obiščite našo spletno stran in poskrbite za svoje sladkosnede najbližje ali pa zase po zelo ugodni ceni.

Več

Peki | Izdelki brez glutena vam bodo polepšali dan - povezave do naše spletne strani: