Izdelki brez glutena bodo sedaj zlahka narejeni s Pekijem

Izdelki brez glutena ne vsebujejo rastlinske beljakovine (glutena), ki jo vsebujejo pšenica, rž in ječmen, torej večina vrst kruha in žit. Ker so brezglutenski produkti v trgovinah zelo dragi in vanje nikoli ne moremo biti stoodstotno prepričani, jih je priporočljivo in ceneje izdelati kar doma. S pomočjo slaščičarskega potrošnega materiala spletne trgovine peki.si bo priprava brezglutenskih sladic enostavna in prijetna.

Preverite tudi brezglutenske recepte >>

Brezglutenska ponudba v spletni trgovini Peki.si

Sladkorne in modelirne mase

Sladkorna masa brez glutena

Mešanice za kreme

Mešanice za kreme brez glutena

Jedilna barvila

Jedilna barvila brez glutena

Jedilne dekoracije

Jedilne dekoracije brez glutena

Mešanice za sladkorno čipko

Mešanice za sladkorno čipko brez glutena

Mešanice za biskvite, cupcake

Mešanice za biskvit brez glutena

Mešanice za makrone

Mešanica za makrone brez glutena

Ostali jedilni dodatki 

Jedilni dodatki brez glutena

Silikonski pekači in kovinski ali plastični modeli za biskvit brez glutena

Široka ponudba slaščičarske opreme vam bo v pomoč pri domačem ustvarjanju. Za biskvit brez glutena boste potrebovali mešalnik in silikonski, kovinski ali pa plastični model za biskvit. Za potrebe vašega slaščičarskega ustvarjanja pa pri nas lahko naročite tudi slaščičarski potrošni material brez glutena. Med njimi je mešanica za biskvite, mešanica za sladkorne in modelirne mase, mešanica za sladkorno čipko, mešanica za kremo iz vanilije in mnoge druge brezglutenske mešanice, s katerimi bodo vaši izdelki brez glutena izgledali identični glutenskim različicam.

Z izdelki brez glutena boste lahko ustvarjali peciva, torte, čokolado, makrone in podobne slaščice. Te bodo razveselile vaše otroke, partnerje ali prijatelje, ki ne smejo uživati glutena. Presenečeni boste kako lahko je, saj je uporaba brezglutenskih mešanic za peciva zelo enostavna, izbirate pa lahko med ponudbo različnih izdelkov in okusov. 

Z izdelki brez glutena do lepšega dneva!

Da bi si polepšali dan si v naši spletni trgovini izberite sestavine, ki jih potrebujete za najljubšo otrokovo torto ali pa najljubši partnerjev biskvit brez glutena. Ko smo navajeni, da nečesa ne smemo jesti, pa potem to vseeno dobimo, v prilagojeni različici posebej za nas, smo za to še toliko bolj hvaležni. Zato se splača!

Obiščite našo spletno stran in poskrbite za svoje sladkosnede najbližje ali pa zase po zelo ugodni ceni.