Električni mešalniki

V podjetju BTF so v okviru slaščičarske in pekarske opreme med drugim na voljo tudi izjemno kakovostni mešalniki. Za izdelavo različnih slaščic in peko vseh vrst kruha v večjih količinah kot le za domačo rabo je dober električni mešalnik nepogrešljiv. Z njim si zagotovite hitro in dobro mešanje sestavin in pripravo kakovostnega testa. Mešalniki so različnih velikosti (kapacitete) in izvedb (spiralni, planetarni mešalniki in stepalniki), tako da lahko izbiro popolnoma prilagodite svojim potrebam. Če se znajdete pred dilemo, kateri izdelek bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite ali nam pošljite elektronsko pismo. Glede na vašo dejavnost in kapacitete vam bomo svetovali, kateri mešalniki so bo vam najbolj koristili.

MešalnikSpiralni mešalniki

Osnovna oprema vsake pekarne, slaščičarne ali gostinskega obrata, ki peče svoj kruh, je električni mešalnik. Spiralni mešalniki v naši ponudbi so primerni za izdelavo od 5 do 44 kilogramov testa. Manjši so dovolj kompaktni in prave velikosti za manjše prostore ali za lokale, ki ne potrebujejo večjih količin testa, večji mešalniki pa so primerni tudi za večje proizvodnje. Manjši so enostavnejši, imajo le eno hitrost in nimajo timerja, medtem ko so veliki opremljeni s timerjem, imajo 2 hitrosti in odstranljiv kotel. Vsi izdelki so namenjeni dolgotrajni in intenzivni uporabi in so temu primerno vzdržljivi.

Planetarni mešalnikElektrični planetarni mešalnik

Planetarni mešalniki so izjemno trpežna različica mešalnikov, ki so primerni za izdelavo različnih vrst testa, stepanje in mešanje raznovrstnih sestavin. So profesionalni mešalniki z različno velikimi kotli, njihova največja prednost pa je ravno v tem, da imajo na voljo različne priključke, s katerimi lahko mešate različne stvari in niso omejeni na izdelovanje testa. Najmanjši planetarni električni mešalnik v naši ponudbi ima 5-litrski kotel, največji, ki je namenjen večjim obratom, pa kar 60- litrskega. V naši ponudbi so seveda tudi različno veliki dodatni kotli in vsi ostali sestavni deli za spiralne in planetarne mešalnike.

BTF d.o.o. | Mešalniki, mešalnik, električni mešalnik - povezave do naše spletne strani: