Čokoladni muffini brez glutena: hitra, okusna in zdrava sladica


Čokoladni muffini brez glutena
so preprosta, a izjemno okusna sladica za vse alergike. Nad njimi pa bodo zagotovo navdušeni tudi tisti, ki sicer uživajo gluten, a se zavedajo, da je hrana brez glutena pogosto bolj zdrava. Muffin brez glutena je tako »pregreha«, ki si jo lahko privoščite brez slabe vesti. Primerni so tudi za vse, ki ne uživate laktoze.


Enostavni čokoladni muffini brez glutena vas bodo navdušili

Običajno zahtevajo muffini brez glutena malce več vloženega truda in časa kot klasični muffini. Če želite skrajšati čas priprave, vam bo zagotovo prišla prav mešanica iz naše ponudbe izdelkov brez glutena, s pomočjo katere so lahko čokoladni muffini brez glutena in laktoze nared, kot bi mignil. Tako pripravljeni čokoladni muffini brez glutena so prava poslastica, ki bo navdušila tako otroke kot odrasle. Mešanica vam je na voljo v spletni trgovini Peki, kupite pa jo lahko tudi v naših trgovinah v Ljubljani, Mariboru in v Ajdovščini. Izjemno okusni čokoladni muffini brez glutena in laktoze ne zahtevajo posebnih kuharskih spretnosti, zato se lahko priprave lotite tudi vsi, ki sicer niste ravno vešči peke. Svež, ravnokar pečen, še topel muffin brez glutena bo pretental tudi vaše goste - to, kako enostavna je bila v resnici priprava, pa bo ostalo naša mala skrivnost. Mešanici morate namreč dodati samo še jajca in olje ter vse skupaj zmešati v gladko maso. To nato vlijete v modelčke in pečete v pečici, ki ste jo pred tem ogreli na 160 ËšC. Bolj preprosto resnično ne gre. Kljub minimalnemu trudu pa čokoladni muffini brez glutena zagotovo ne bodo pustili ravnodušnega nobenega čokoholika.

čokoladni muffini brez glutena muffini brez glutena

SI ŽELITE TUDI PECIVO BREZ GLUTENA? PREVERITE TUKAJ!


Slastni mafini brez glutena po vaši izbiri

Vas morda bolj kot čokoladni mikajo bananini muffini brez glutena ali brezglutenska torta? Velika izbira mešanic, ki jih najdete v naših trgovinah, vam omogoča, da si pripravite mafine brez glutena po svojem okusu. Tudi bananini muffini brez glutena in druge vrste muffinov iz naših mešanic bodo pripravljeni izjemno hitro ter z zelo malo napora. Mafini brez glutena so dobra izbira tako za običajne dni, ko si zaželite malo sladkega, a zdravega razvajanja, kot za posebne priložnosti. Na raznih praznovanjih so mafini brez glutena pravi hit! Vsi, ki ste navdušeni nad mafini brez glutena, pa morate preizkusiti tudi mešanico, namenjeno pripravi piškotov. Keksi brez glutena so prav tako izjemno slastni in enostavni za pripravo. Se ne morete odločiti med mafini in piškoti brez glutena? V tem primeru bo vsekakor najbolj zanesljivo, da si privoščite kar oboje in brez slabe vesti uživate v brezglutenskem pecivu!

OKUSNI IZDELKI BREZ GLUTENA TUKAJ!