Konvekcijska pečica | Konvekcijske pečice proizvajalca UNOX

Smo ponudniki kakovostne in mednarodno uveljavljene pekarske in slaščičarske opreme različnih proizvajalcev. Med drugim ekskluzivno uvažamo v Slovenijo konvekcijske pečice enega največjih svetovnih proizvajalcev konvekcijskih (parnih) peči UNOX. V našem prodajnem programu so vam na voljo vse konvekcijske peči iz asortimana proizvajalca. Konvekcijska pečica UNOX je visokokvalitetna pekarska oprema razpoložljiva po ugodni ceni. Za vso strojno opremo v našem prodajnem programu (tudi konvekcijske pečice) nudimo hiter, zanesljiv in strokoven servis in zagotavljamo razpoložljivost rezervnih delov tudi po preteku garancije. V razstavnem salonu na sedežu podjetja v Ajdovščini imamo na ogled tudi konvekcijske pečice:

  • konvekcijska pečica serije Linemicro,
  • konvekcijska peč serije Linemiss kapacitete 3 ali 4 pekačev,
  • profesionalna konvekcijska pečicaserije BakerTop z izvlečnim vozičkom kapacitete 6 ali 10 pekačev,
  • profesionalna konvekcijska pečica serije BakerTop z izvlečnim vozičkom kapacitete 16 pekačev.

Konvekcijske pečice

Konvekcijska pečica serije Linemicro | Majhna konvekcijska peč za dopeko polpečenih proizvodov

Konvekcijske peči serije Linemicro so namenjene predvsem dopeki polpečenih zamrznjenih proizvodov. Gre za manjše konvekcijske pečice, ki pa sprejmejo 3 ali 4 pekače. Izdelane so v namen redne uporabe z odpornim ohišjem, predvsem vratnim delom. Konvekcijska peč ima na vratih dvojno steklo, kar preprečuje uhajanje toplote na zunanji del vrat, zaradi česar je uporaba konvekcijske peči varnejša.

Konvekcijska pečica serije Linemiss | Kompaktna verzija velike konvekcijske pečice

Naslednja serija manjših peči sokonvekcijske peči serije Linemiss, ki kljub kompaktnosti in prijetnemu designu dosegajo rezultate večjih peči ob zelo konkurenčni ceni. Konvekcijska pečica serije Linemiss je izredno kakovostna: enakomerno pečenje, enaka obarvanost in hrustljavost zunanjosti izdelka po celotnem pekaču. Zanesljivost vgrajenih delov, ki se uporabljajo tudi v večjih pečeh, zagotavlja dolgotrajno delovanje konvekcijske pečice tudi v težjih pogojih. Močnejši ventilatorji pa občutno skrajšajo čas pečenja v primerjavi s podobnimi proizvodi na tržišču.

Konvekcijska pečica serije BakerTop | Profesionalna visokokakovostna konvekcijska peč

Profesionalna konvekcijska peč serije BakerTop predstavlja sam vrh ponudbe konvekcijskih peči. Kapaciteta je 6, 10 ali 16 pekačev. Konvekcijska pečica serije BakerTop se ponaša s večimi inovativnimi rešitvami:

  • tehnologija za enakomernost pečenja na vseh vogalih pekača in na vseh pekačih v peči,
  • tehnologija, ki proizvaja paro 3x višje kakovosti kot tradicionalen sistem in omogoča natančen nadzor količine pare pri temperaturah od 48°C naprej,
  • tehnologija, ki omogoča pečenje brez vlage, s tem, da hitro izloči vlago v zadnjih fazah pečenja, kar zagotovi povečanje okusa, suh proizvod, enakomerno razvito notranjo strukturo in privlačno hrustljavo zunanjost,
  • tehnologija, ki dovoljuje, da se konvekcijska peč uporablja v kontinuiranem načinu z upravljanjem različnih časov pečenja, in s tem naslavlja potrebo po hkratnem pečenju proizvodov različnega testa, oblike in teže,
  • tehnologije, ki sledijo parametrom konvekcijske pečice v času pečenja ter omogočajo upravljanje preko kontrolne plošče s pečjo in vsemi povezanimi napravami (npr. napo, mehčalcem vode in vzhajalno omaro) ter shranjevanje programov.

Če ste pekarna, slaščičarna ali trgovina, ki nudi svež kruh in pecivo, ste vabljeni, da se oglasite pri nas. Skupaj bomo preučili vaše potrebe in vam svetovali pri izbiri opreme. Naš cilj je, da vam omogočimo proizvodnjo vrhunskih izdelkov z najnižjimi možnimi stroški proizvodnje. Nudimo tudi montažo in redno vzdrževanje konvekcijskih pečic.

BTF d.o.o. | Konvekcijska pečica, konvekcijske peči- povezave do naše spletne strani: