Zamrzovalniki - vaša hrana ostane sveža dlje časaHitri zamrzovalnik

Zamrzovalniki so poleg hladilnika in štedilnika praktično najpomembnejša naprava v vaši kuhinji. Zaradi hitrega tempa življenja nam zamrzovalniki omogočajo, da nakupljeno hrano spravimo in jo uporabimo šele, ko jo dejansko potrebujemo. Prav tako pa so zamrzovalniki povzročili, da vsakodnevnega nakupovanja sveže hrane skoraj ni več. Za nekatera gospodinjstva pa je zamrzovalnik tudi edini prostor, ki omogoča shranjevanje domačih sezonskih pridelkov.


Nekateri zamrzovalniki imajo funkcijo hitrega zamrzovanja, ki ga vključimo pred vlaganjem večje količine svežih živil v zamrzovalnik ali skrinjo. Hladilni kompresor deluje neprekinjeno in povzroči padec temperature, kar omogoča hitro zamrzovanje svežih živil. Eden takšnih zamrzovalnikov je hitri ali šok zamrzovalnik, ki je zaradi svojih lastnosti nujen del vsake pekarne ali slaščičarske opreme, saj se tam dnevno uporabljajo večje količine živil.


Ker zrak v zamrzovalniku ne kroži, se v njem ustvarjajo različna temperaturna območja. Zmrzovanju svežih živil so namenjeni zgornji predali, kjer je najhladnejši predel. V ostalih zamrzovalnih prostorih pa shranjujemo že zamrznjena živila.

Hitri ali šok zamrzovalnik - najsodobnejša hladilna oprema za pekarne in slaščičarne

Podjetje BTF d.o.o. vam v sklopu opreme za pekarne in slaščičarne nudi tudi najsodobnejšo hladilno opremo, ki omogočajo kakovostno shranjevanje hrane kot tudi izdelavo ledu z našimi kvalitetnimi ledomati. Nudimo vam hitri ali šok zamrzovalnik. Glede na velikost ponujamo dva modela tovrstnih zamrzovalnikov. V hitri zamrzovalnik AT05ISO lahko spravimo pet pladnjev, v šok zamrzovalnik AT10ISOP pa jih je mogoče vstaviti deset. Oba modela imata notranjo in zunanjo oblogo izdelano iz nerjavečega jekla ter zmogljiv hladilni sistem za hitro in kakovostno hlajenje ali zamrzovanje živil. Elektronski regulator omogoča časovno in temperaturno krmiljenje procesa. Hitri ali šok zamrzovalnik obenem omogoča dinamično hlajenje ter prisilno izparevanje kondenzirane vode.


Tako kot za ostalo opremo vam tudi za hitri ali šok zamrzovalnik zagotavljamo hiter, zanesljiv in strokoven servis.

Več informacij o visokokakovostnih in zmogljivih zamrzovalnikih lahko boste našli na naši spletni strani, seveda pa ste vedno dobrodošli tudi v naših poslovalnicah.

BTF d.o.o. | Zamrzovalniki, hitri zamrzovalnik, šok zamrzovalnik - povezave do naše spletne strani: