Peč za pizzo in ostali pripomočki za picerijePeč za pizzo

Pica je ena najbolj znanih in hkrati ena najbolj priljubljenih jedi na svetu. Čeprav njeni začetki segajo v revnejše sloje, danes ponuja številne možnosti od bogato obloženih pic za vrhunske gurmane do preprosto obloženih za hiter prigrizek. Pri tem, kakšno pico bomo spekli, ima zanesljivo zelo pomembno vlogo tudi kakovostna peč za pizzo. Pica mora iz peči namreč priti ravno prav hrustljava in ravno prav zapečena in čeprav se včasih zdi neverjetno - da, dobra pica lahko v vaš lokal privabi ljudi od blizu in daleč.

Pizza pečSlastna pica - peči za picerije

Slastno pico poleg kvalitetnih sestavin in okusne obloge zagotavlja tudi ustrezna peč. V naši ponudbi so profesionalne električne peči za pizze različnih velikosti in izvedb, s katerimi boste zanesljivo spekli dobro pico. Na naši spletni strani si lahko ogledate pestro ponudbo mehanskih in elektronskih peči, na voljo pa so tudi tako imenovane vrtljive peči. Pizza se v njih vsakokrat ravno prav zapeče. Ker gre za profesionalne izdelke, namenjene uporabi v gostinstvu, so peči izjemno trpežne in zlahka prenesejo celodnevno uporabo, v njih pa lahko pečete od ene do 12 pic hkrati, lahko tudi v različnih etažah. V naši ponudbi so tudi vsi ostali pripomočki, ki jih potrebujete za peko pic.

Peči za pizzo in drugi pripomočki za peko picPica peči pripomočki

Poleg peči za pizzo svojim strankam nudimo izjemno pestro paleto pripomočkov, ki jih potrebujete za peko pic. V naši ponudbi aparatov lahko najdete kakovostne mešalnike ter stroje za deljenje in oblikovanje kroglic testa. Dobra pizza pa poleg peči zahteva še marsikakšen drug pripomoček, na primer loparje za jemanje iz peči, zabojčke, ščetke, loparčke, pekače, valjčke, nože, če nameravate pice razvažati, pa seveda tudi termične torbe. Poskrbite, da bo v vašem lokalu vse, kar je potrebno za kakovostno delo, saj le tako lahko svojim strankam ponudite dobre pice.

BTF d.o.o. | Peč za pizzo, pizza peči, pica peči - povezave do naše spletne strani: