Jedi brez glutena: odlični recepti za glavne jedi, burek in testenine brez glutena


Jedi brez glutena so lahko zelo okusne, če imate prave recepte za pripravo takšnih jedi. Danes so jedi brez glutena zelo pogosta izbira ne le tistih, ki so alergični na gluten. Mnogi se odločajo za takšne jedi tudi zato, ker so bolj zdrave in lažje za prebavo. Za glavno jed iz glutena lahko pripravite marsikaj okusnega, od testenin brez glutena pa tudi marsikaj drugega. Tudi ljubitelji bureka lahko uživate v bureku brez glutena. Pomembno je le, da imate primeren recept in seveda sestavine. Kar se tiče glavnih jedi in receptov brez glutena je ponudba na trgu zelo pestra. Pri sladicah pa je zgodba nekoliko drugačna. Vendar vam v naši spletni trgovini ponujamo široko paleto izdelkov brez glutena, s pomočjo katerih lahko ustvarite odlične in okusne sladke jedi brez glutena. V naši ponudbi boste našli sladkorne in modelirne mase, mešanice za različne kreme in biskvite, jedilna barvila in ostale izdelke za pripravo okusnih sladkih jedi brez glutena.

OGLEJTE SI RECEPTE ZA SLADICE BREZ GLUTENA


Jedi za tiste, ki želite se želite prehranjevati zdravo

Mnoge jedi ne vsebujejo glutena in so primerne tudi za bolnike s celiakijo. Med njimi najdemo riž, koruzo, ajdo, vse vrste mesa, ribe, jajca, mleko, sir in še mnoge druge izdelke. Če ste ljubitelj testenin, lahko tudi vi pridete na svoj račun, saj si lahko sami pripravite okusne testenine brez glutena. Kot smo že zgoraj omenili, je ponudba glavnih jedi brez glutena oziroma receptov za takšne jedi zelo pestra, manj znanega pa je o brezglutenskih sladicah. Vendar imamo tudi za to rešitev. Naše pripravljene mešanice in izdelki za pripravo sladic brez glutena bodo poskrbeli, da se boste tudi tisti, ki ste na gluten občutljivi, lahko posladkali.

Moka brez glutenaJedi brez glutena


Na spletu lahko najdete veliko receptov za pripravo hrane brez glutena

Če ne veste, kakšno hrano brez glutena pripraviti za tiste, ki ne prenašajo glutena, pobrskajte po spletu. Prepričani smo, da boste našli primerne recepte. Če pa vam zdišijo sladice brez glutena, potem obiščite eno od naših poslovalnic ali pa naročite naše izdelke brez glutena preko spleta.

RECEPTI BREZ GLUTENA IN MLEKA