Opekači kruha in opekač za tople sendviče | Prodaja in servis

Prodaja in servis opekačev kruha in opekačev za tople sendviče. V podjetju BTF d.o.o. združujemo preko 30 let izkušenj na različnih področjih pekarske opreme. Prodajamo najsodobnejšo pekarsko in slaščičarsko opremo lastne proizvodnje in tujih uveljavljenih proizvajalcev. Zagotavljamo vam hiter, zanesljiv in strokoven servis opreme. Poleg opreme za pekarne in slaščičarne nudimo tudi opremo za Fast Food obrate, kot je opekač kruha (tudi za tople sendviče).

Opekač kruha | Visokokakovostni in cenovno ugodni opekači

Profesionalni steklo keramični opekači UNOX so zelo visokokakovostni. Ugodna cena pa bo le eden od razlogov, zakaj se boste odločili za opekač za tople sendviče in pripravo druge hrane proizvajalca UNOX. Opekač UNOX je tudi energetsko varčen, enostaven za čiščenje, njegova patentirana postavitev grelne enote pa omogoča tudi popolnoma enakomerno pečenje hrane.

Opekači

Opekači kruha UNOX | Prijetno in varno delovno okolje

Opekači za tople sendviče UNOX so zelo hitro segrejejo na želeno temperaturo in nato ohranjajo temperaturo, hkrati so zelodobro izolirani. Zaradi tegaso tudi energetsko varčni. Enakomerno gretje po celotni površini, ki jo zagotavlja patentirana tehnologija, tudi znatno poveča produktivnost opekača, kar pomeni občutno krajši čas pečenja kruha. Ker toplota ne uhaja, bo tudi vaše delovno okolje okoli opekača za tople sendviče bolj varno. Drugi element prijetnega delovnega okolja je izredno enostavno čiščenje opekačev UNOX. Gladka steklokeramična površina se očisti brez večjega truda. Opekač tudi bolj temeljito očistimo vseh ostankov zažganega kruha, s čimer zagotovimo bolj zdravo pripravo nadaljnje hrane. Za zbiranje odvečnih olj pa imajo opekači UNOX predale, ki se preprosto izvlečejo in umijejo.

Opekač | Pečenje na dotik in pečenje z infrardečimi žarki

Opekač kruha in toplih sendvičev deluje na dva načina hkrati: pečenje na dotik in pečenje z infrardečimi žarki. Pečenje z infrardečimi žarki omogoča grelna enota segreta na 800°C, ki prodrejo v hrano skozi steklokeramično ploščo opekača. V primeru prozorne steklokeramične plošče je učinek infrardečih žarkov močnejši kot pri temni plošči. Drugi del delovanja opekača je pečenje na dotik. Grelna enota se nahaja na dnu možno izolirane posode, njena patentirana geometrična postavitev pa omogoča, da se plošča segreje hitro in enakomerno. To nadalje omogoča, da opekač speče hrano popolnoma enakomerno. Privoščite sebi in svojim strankam kakovosten opekač!


BTF d.o.o. | Opekači, opekač za tople sendviče, kruha - povezave do naše spletne strani: