Kakovostna pekarska oprema in pripomočkiPekarska oprema

V podjetju BTF inženiring je na voljo raznovrstna pekarska oprema in pekarski pripomočki, brez katerih ne more delovati nobena pekarna. Ponujamo vam celovite rešitve na področju slaščičarske in pekarske opreme, ki bodo olajšale vaše delo, hkrati pa boste dolgoročno z njimi precej prihranili. Oprema za pekarne je deloma tudi plod našega lastnega znanja in proizvodnje, na voljo pa vam je tudi pekarska oprema svetovno priznanih proizvajalcev. Ponosni smo so nam nekateri najbolj kakovostni in v svetovnem merilu najboljši proizvajalci izkazali zaupanje in nam dodelili zastopstvo za njihove stroje in izdelke. Za nas je bila to tudi zunanja potrditev, da delamo dobro.

Oprema za pekarne iz lastne proizvodnje

Po nekaj letih, ko je bila pri nas za prodajo na voljo le pekarska oprema priznanih tujih proizvajalcev, smo se leta 2004 odločili in samostojno zasnovali nekaj strojev. Po večletnih izkušnjah s prodajo pekarske opreme in pripomočkov smo svoje znanje iz strojništva in poznavanje pekarske stroke prelili najprej v načrte, nato pa j stekla tudi proizvodnja prvih strojev. Danes imamo na voljo stroj za oblikovanje štruc, končni okroglilnik, intermedialno komoro, dvižni transporter, linijo za izdelavo piškotov itd. - v in vsi ti stroji so naše lastne izdelave. Vsi imajo tudi CE certifikat kakovosti.

Rabljena pekarska opremaOprema za pekarne

Poleg tega, da je našim strankam na voljo gostinska oprema in pripomočki tujih proizvajalcev in tista iz lastne proizvodnje, lahko kupci izbirajo tudi med pestro ponudbo rabljene pekarske opreme. Trenutno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa se oglasite tudi pri nas v Ajdovščini. Na voljo vam je tudi spletna trgovina peki.si. Poleg prodaje je našim strankam na voljo tudi servis vse pekarske opreme in pripomočkov, poleg tega pa za vašo opremo za pekarne nudimo tudi redne vzdrževalne servise in izvedemo manjša sprotna popravila, s čimer preprečimo večje okvare.

BTF d.o.o. | Pekarska oprema, konvekcijske peči, pekarski pripomočki - povezave do naše spletne strani: