Okusi žit in izdelkov brez glutena nadomeščajo okus pšenice

Pri prehrani brez glutena okus pšenice, ki je glavni vir glutena, nadomestijo okusi žit in ostalih izdelkov brez glutena. Gluten je pšenična beljakovina, na katero je alergičnih vse več ljudi. Gre namreč za netopno lepljivo snov, ki jo dodatno aktiviramo z gnetenjem ali mešanjem. Brezglutenski izdelki in okusi za izdelke brez glutena so danes na voljo že praktično povsod, brez večjih težav pa lahko iz številnih brezglutenskih mešanic pripravimo tudi raznovrstne, predvsem pa okusne sladice brez glutena. Tako lahko tudi številni alergiki na gluten uživajo v sladkih razvadah. Okusna torta brez glutena, še zlasti čokoladna torta brez glutena, bo razveselila vse ljubitelje čokolade. Tako mlade kot starejše generacije pa bodo navdušene nad brezglutenskimi mafini.

Torta brez glutena bo zadovoljila še tako zahteven okus

Okusi sladic brez glutenaOkusi brez glutena, ki vam jih nudimo v naši spletni trgovini, so primerni za pripravo različnih tort in peciva brez glutena. Raznovrstnost okusov vam omogoča, da je vaš biskvit brez glutena vsakič nekoliko drugačen in poseben. Biskvit za torto brez glutena lahko namreč pripravite z različnimi okusi brez glutena, kot so mandelj, pistacija, vanilija in jagoda. Vaša čokoladna torta brez glutena bo z mešanico za biskvit Rue Flambee pripravljena hitro, saj je postopek enostaven. Mešanico zmešajte z 7 - 8 jajci, dobro premešajte z mešalnikom in vlijte v pekač. Pri tem se najbolje obnesejo okrogli pekači za torte. Torta brez glutena se naj nato peče od 35 do 40 minut na 165°C. Predpripravljene mešanice za pripravo biskvitov so tudi odlična rešitev za pripravo mini tortic, krem, makronov, sladkorne čipke, sladkornih in modelirnih mas ter seveda vedno priljubljenih mafinov.

Okrogli pekači za torte - nepogrešljiva slaščičarska in pekarska oprema

Pekači za pecivo in torte predstavljajo nepogrešljivo slaščičarsko in pekarsko opremo. Tako kot pekači za pecivo so lahko tudi okrogli pekači za torte izdelani iz različnih materialov, na primer iz kovine, aluminija, stekla ali gline. Vse bolj pa se danes uveljavljajo tudi silikonski pekači. Silikonski so lahko tudi okrogli pekači za torte. Raznovrstni okusi za sladice brez glutena bodo poskrbeli, da niti vi in vaši najbližji niti vaši gostje sploh ne boste opazili, da se sladkate z izdelkom brez glutena. Zato nikar ne odlašajte in se čim prej prepričajte, da je tudi čokoladna torta brez glutena lahko okusna. Na naši spletni strani se lahko prepričate, kako raznovrstni so okusi za sladice brez glutena. Navdušili vas bodo tudi izvrstni okrogli pekači za torte in kakovost preostale pekarske opreme.

BTF d.o.o. | Zdravi in naravni izdelki brez glutena po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: