Recepti brez glutena - tudi za pripravo kruha


Recepti brez glutena danes niso le »nuja« za posameznike, ki ne prenašajo te beljakovine, temveč predstavljajo tudi preprost način za vse tiste, ki si želijo bolj zdravega življenjskega sloga. Recepti za kruh vključujejo uporabo brezglutenskih mešanic, običajno pa so jim dodani tudi sol, voda, maslo in suhi kvas. Kdo pravi, da nam recepti brez glutena ne omogočajo priprave okusnih jedi, ob katerih bi se nam cedile sline? Poleg kruha si lahko pripravimo tudi krofe, pito in biskvite brez glutena. Ker je priprava hrane upoštevajoč recepte brez glutena pogosto zahtevna in od nas zahteva veliko časa, smo v podjetju BTF poskrbeli, da bo sledenje receptom bolj enostavno. Z našimi izdelki si lahko pripravite kruh brez glutena povsem preprosto.


Recepti za kruh brez glutena - kaj pa sestavine?


Kljub temu, da so danes trgovine nekoliko bolje založene s sestavinami, ki nam omogočajo sledenje receptom brez glutena, kljub temu v večini primerov ne najdemo vseh potrebnih sestavin, zato smo pri pripravi jedi omejeni. Recepte za kruh brez glutena boste zagotovo našli na spletu, sestavine pa lahko poiščete tudi v ponudbi podjetja BTF, v katerem želimo storiti vse, da bo priprava jedi z uporabo tovrstnih receptov čim bolj preprosta. Tako si lahko s sledenjem receptom pripravite krofe brez glutena, pite brez glutena in biskvite brez glutena.


Recepti - tudi za pripravo sladic


Poleg kruha brez glutena so danes priljubljene tudi sladice. Če ste našli fantastične recepte, si zagotovite tudi odlične mešanice, ki vam omogočajo sledenje receptom in pripravo kruha brez glutena, v ponudbi podjetja BTF pa boste našli tudi odlične mešanice za pripravo sladic - povsem preprosto. Za nasvete lahko povprašate tudi naše prijazne prodajalce, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Izdelki brez glutena:https://www.vsi.si/btf/izdelki-brez-glutena

GLUTEN V HRANI

STOJALA IN PODSTAVKI ZA TORTE

Recepti brez glutena za mafinRecepti za kruh brez glutena BTF