Pekači za enostavno peko

Izdelki, brez katerih ne more nihče, ki vsaj občasno kaj speče, so brez dvoma pekači - ne glede na to, ali pečete le za domačo rabo oziroma iz veselja ali pa v večjih količinah. Pekači za pecivo, pekači za torto ali pa modelčki za piškote so nepogrešljivi v vsaki kuhinji,ne glede na njeno velikost. V spletni trgovini Peki.si vam seveda niso na voljo le pekači različnih oblik in z različnimi nameni, ampak vsa pekarska in slaščičarska oprema - za amaterje in profesionalce. Poleg tega lahko v naši trgovini najdete tudi vso opremo za gostinsko in hotelirsko dejavnost. Naše storitve vključujejo tudi inženiring in servis.

Pekači za peko pecivaPekači za peko tort


Pekači za pecivo in torto

Kdor se vsaj malo spozna na peko slaščic, različnega opeciva ali tort, dobro ve, da so poleg pravih sestavin v ustreznih razmerjih in dobre pečice nujni kakovostni pekači. Le tko lahko namreč dobro spečete biskvit za torto ali različna peciva in kekse. Pri nas so vam na voljo različni pekači, tudi modelčki za piškote in pekači za cake pops. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in materiali, odvisno od tega, kakšnemu namenu bodo služili in kako jih boste uporabljali. - za peko v domači pečici ali za pekovsko oziroma slaščičarsko dejavnost. Če se ne morete odločiti ali bi radi kakršne koli dodatne informacije, nas pokličite ali nam napišite elektronsko sporočilo.

POPESTRITE SI USTVARJANJE S SILIKONSKIMI MODELI

Modelčki in pekači za piškote

Tudi za dobre piškote so pomembni ustrezni pekači, pa tudi modelčki različnih oblik, s katerimi testo oblikujemo po želji. V naši spletni trgovini so vam na voljo različni modeli za izrezovanje piškotov, od klasičnih oblik do pomembni prazničnih in drugih zabavnih modelov ( za božično-novoletne praznike, veliko noč, valentinovo, rojstni dan ...), pa tudi pekači za torto in pekači za pecivo, s katerimi boste dopolnili svojo sladko zalogo. S pravimi pekači bo vaše delo pravo veselje, saj boste zlahka dosegli želene rezultate - s pravim receptom, pečico in ljubeznijo do sladkih dobrot, seveda! Naj vam pri tem pomagamo z najbolj kakovostnimi pripomočki za slaščičarstvo in pekarstvo.