Sladica brez glutena za okusne, a zdrave jedi brez glutena in laktoze

Sladica brez glutena vas ne bo razočarala, ne glede na to, ali se zanjo odločite zaradi zdravstvenih razlogov ali pa preprosto zato, ker vas je prepričal za pecivo brez glutena recept za enostavno domačo izdelavo. Na srečo je na voljo tisoč in en recept, kako pripraviti tovrstne specialitete kar v domači kuhinji. Zlasti sladice brez glutena in nasploh pecivo brez glutena ne pustijo na cedilu niti najbolj zahtevnih.Sladice brez glutena in preostalo pecivo brez glutena ter jedi brez glutena in jedi so z ustrezno izbiro sestavin prav tako okusne kot tiste »navadne« sladice. Recept, kako pripraviti vrhunske sladice, kamor sodijo tudi kokosovi keksi brez glutena in laktoze, muffini brez glutena in laktoze, ajdovi keksi brez glutena ipd. nam omogoča enostavno pripravo božanskih slaščic.

TSLADICE BREZ GLUTENA IN SLADKORJA

Pecivo brez glutenaSladica brez glutena

Pecivo brez glutena in recept, kako ga pripraviti

Za okusne ajdove kekse brez glutena potrebujemo lanena, chia semena, sojino mleko, banano, ajdovo moko, bikarbono, pecilni prašek, sol, kokosovo olje, sladkor in vaniljev sladkor. Pri receptu lahko seveda tudi improviziramo in po želji dodamo še kakšno sestavino. Za slajši dan si je vredno pripraviti slastne muffine brez glutena in laktoze. Potrebujemo ovsene kosmiče, mandlje, jogurt brez laktoze, jajca, med in borovnice. Sledi enostavna priprava in božanski muffini, ki ne bodo razočarali. Tudi kokosovi keksi brez glutena omamno zadišijo in pobožajo brbončice. Potrebujemo le kokosovo moko, jajca, mandlje, suhe marelice in borovnice, maslo ter sladkor. Ni potrebno, da se ustavljate samo pri pripravi keksov, z našimi brezglutenskimi izdelki si lahko spečete tudi torto brez glutena.

Sladica brez glutena krona jedem brez glutena in laktoze

Sladica brez glutena je le pika na i, ki dokazuje, da zdrava prehrana ne pomeni odrekanja. Za pecivo brez glutena recepti dopuščajo ogromno svobode, tako da je moč najti idealen posladek za vsako vrsto glavnega obroka ali po jedi brez glutena in laktoze. Seveda bo sladica brez glutena kronala tudi »običajen« obrok, gotovo pa se najbolje poda k zdravim jedem.

PRIPRAVA SLADIC BREZ GLUTENA Z BREZGLUTENSKO MOKO