Pekač za kruh | Pekači za torte – aluminijasti in silikonski pekači

Imate v lasti pekarno? Vam je domači kruh boljši od tistega iz trgovine? Potem potrebujete kakovosten pekač za kruh. Vsak resen pek namreč ve, da je pekač za kruh nujen element pekarne. Seveda pa za izdelavo pekovskih izdelkov ni dovolj le pekač, potrebovali boste tudi druge pripomočke, ki so vam na voljo v spletni trgovini Peki.

 

Poskrbimo tudi za vse slaščičarje, saj so vam po ugodnih cenah na voljo tudi kakovostni pekači za torte. Pekači za torte so primerni tudi za domačo uporabo, torej za vse gospodinje, ki uživate v peki raznih slaščic, peciva in tort.

 

Pri nas dobite pekač za kruh, v ponudbi so tudi pekači za torte in ostala slaščičarska oprema

Obiščite našo spletno prodajalno, kjer so vam na voljo pekači za kruh, pekači za torte, silikonski pekači ter silikonski in kovinski modeli za slaščičarstvo ter številni drugi pekovski in slaščičarski pripomočki. Sem med drugim sodijo konvekcijske peči, stroji za valjanje testa, friteze in mešalniki za testo. Na voljo sta vam planetarni ter spiralni mešalnik z različnim volumnom kotla. Poleg omenjenih strojev in pripomočkov vam po ugodnih cenah nudimo tudi slaščičarski potrošni material, kamor sodijo razne kreme za torte, embalaže, prtički, posodice za enkratno uporabo ter vse za čudovito okrasitev torte.To pa še zdaleč ni vse, zato vas vabimo, da si celotno ponudbo s podrobnimi opisi izdelkov ogledate na naši uradni spletni strani.

 

Silikonski pekači

 

Kakovostni pekači za kruh različnih modelov

S pomočjo naših visoko kakovostnih pekačev lahko spečete izvrsten kruh, po katerega se bodo kupci zagotovo vračali z največjim veseljem. Na voljo so vam različni pekači:

Aluminijasti pekači

  • Aluminijasti pekač za kruh400x600mm z ravno površino

    -  Polen s 4 robovi 20mm

-  Perforiran s 4 robovi 20mm

-  Perforiran tefloniran s 4 robovi 20mm

-  Polen tefloniran s 3 robovi 20mm

 

    • Aluminijasti pekač za kruh 400x600mm z valovito površino

-  Perforiran tefloniran s 5 valovi

 

  • Aluminijasti pekač za kruh 330x460mm z ravno površino

-  Polen s 4 robovi 10mm

-  Perforiran s 4 robovi 10mm

 

  • Perforiran in tefloniran pekač za kruh za domačo pečico 400 x 350 mm z ravno površino.

 

  • Perforiran in tefloniran pekač za kruh za domačo pečico 370 x230 mm z valovito površino.

 

Aluminijasti pekači za torte in silikonski pekači

Standardnih mer 400x600mm oziroma 330x460mm so tudi pekači za torte. Izdelani so iz aluminija, na voljo pa so vam polen, perforirani in teflonirani pekači. Perforirani pekači za torte zagotavljajo lažji prenos toplote na proizvod, pet plastni teflonski premaz pa preprečuje sprijemanje testa na pekač. V naši bogati ponudbi pa niso vključeni le aluminijasti pekači za torte, temveč tudi silikonski pekači različnih oblik. Vsi silikonski pekači so izdelani iz materiala, ki je v skladu z vsemi mednarodnimi standardi za uporabo materiala v stiku s hrano. Vsi silikonski pekači so standardnih dimenzij 17,5x30cm, omogočajo pa vam izdelavo številnih zanimivih slaščičarskih izdelkov. Pekači so enostavni za pomivanje, saj jih lahko operete ročno ali v pomivalnem stroju. Obiščite nas!

 

BTF d.o.o. | Pekač za kruh, pekači za torte, silikonski pekači, pekač, pekači – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
Pekač za kruh, pekači za torte, silikonski pekači, pekač, pekači
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA