Hrana brez glutena in recepti: palačinke, mafini, čokoladna torta in pita


Hrana brez glutena je hrana, ki ne vsebuje beljakovine gluten, ki se nahaja v pšenici, rži, ječmenu. Določena hrana vsebuje manjšo količino glutena, med njo spada tudi pira in oves. Hrana brez glutena je primerna za vse tiste, ki ste intolerantni ali alergični na gluten, pa tudi za vse tiste, ki bi se želeli glutenu izogniti zaradi zdravstvenih in ostalih razlogov. Med hrano brez glutena spadajo koruza, krompir, soja, bučna semena, riž, ajda, proso, kvinoja itd. Če ste med tistimi, ki vam gluten povzroča težave in bi se mu radi izognili, imamo za vas odlično novico. Tudi brez glutena se da pripraviti odlične jedi in sladice, med drugim tudi palačinke brez glutena, mafine, čokoladno torto ali pito brez glutena. Na spletu lahko najdete veliko receptov za pripravo hrane brez glutena, s pomočjo naših izdelkov, ki ne vsebujejo glutena, pa bo priprava sladic še lažja. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani ali pa nas obiščite v eni od naših prodajaln v Ajdovščini, Mariboru ali Ljubljani.

ČOKOLADNI MUFINI BREZ GLUTENA


Podjetje BTF d. o. o. in ponudba brezglutenskih izdelkov

Podjetje BTF d.o.o. Pekarski inženiring je bilo ustanovljeno leta 2000, združuje pa ekipo, ki ima več kot 30 let izkušenj na različnih področjih pekarske opreme. Na podlagi lastnih izkušenj in povratnih informacij naših strank smo uspeli izpopolniti inženiring, ki celovito zadovolji večino potrebe kupcev. Naš natančno in pozorno izbran prodajni program vam ponuja celoten asortiman izdelkov, ki so nepogrešljivi v vsaki pekarski ali slaščičarski delavnici. Naše trgovine s pekarskimi in slaščičarskimi pripomočki in dekoracijami, v katerih vam ponujamo preko 3000 različnih artiklov, se nahajajo v Ajdovščini, Mariboru in Ljubljani. Na voljo pa vam je tudi spletna trgovina, kjer si lahko vse izdelke tudi ogledate in jih hitro in enostavno naročite. Naša ponudba je pestra, med njo pa boste našli tudi izdelke brez glutena, s pomočjo katerih lahko pripravite okusne brezglutenske sladice in ostalo hrano. Morda ne boste verjeli, toda brez glutena je mogoče pripraviti veliko jedi, tudi kruh, palačinke, mafine, pito in čokoladno torto. Naša ponudba izdelkov brez glutena je pestra in raznolika ter cenovno ugodna, obsega pa: sladkorne in modelirne mase, mešanice za biskvite, cupcake, royal icing, mešanice za kreme (za pripravo čokoladne torte brez glutena in ostalih sladic), mešanice za makrone, mešanice za sladkorno čipko, jedilna barvila brez glutena, jedilne dekoracije in ostale jedilne dodatke brez glutena.

Pita brez glutena receptiHrana brez glutena recepti


Palačinke brez glutena so lahko odlična sladica

Hrana brez glutena je lahko tudi zelo dobra. S pomočjo naših izdelkov brez glutena lahko pripravite marsikaj, tudi palačinke brez glutena. Vsi tisti, ki obožujete palačinke, boste tako prišli na svoj račun. Palačinke brez glutena so lahko odlična sladica. Pripravite jih lahko s pomočjo mešanice brez glutena, ali pa za pripravo uporabite kakšno drugo moko, ki ne vsebuje glutena, kot je na primer kvinojina. Palačinka brez glutena bo prav tako odlična, če v njih dodate tudi ovsene kosmiče, banano ali oreške.


Izdelki brez glutena so zdravi

Če ste torej intolerantni na gluten, še ne pomeni, da ne morete jesti okusne hrane. Brez glutena se lahko pripravi marsikatero jed, med drugim tudi vedno priljubljene palačinke. Oglejte si našo ponudbo izdelkov brez glutena, s pomočjo katerih bo priprava sladic in ostale hrane lažja. Če pa potrebujete kak recept za pito ali čokoladno torto ali mogoče mafine brez glutena, pobrskajte po naši spletni strani. Zagotovo boste našli kak primeren recept za pripravo hrane brez glutena.


Čokoladna torta, mafini in pita brez glutena - odlične in zdrave sladice

Vsi ljubitelji čokolade boste verjetno navdušeni nad novico, da lahko pripravite tudi ostale odlične sladice brez glutena. Med njih sodi tudi čokoladna torta brez glutena. V naši ponudbi izdelkov boste našli tudi pripravljene mešanice za kremo in biskvit brez glutena, s pomočjo katerih lahko pripravite okusno čokoladno torto brez glutena. Bi želeli pripraviti tudi mafine brez glutena? Uporabite našo mešanico za mafine brez glutena. Z izdelki lahko pripravite tudi pite in ostale priljubljene sladice. Hrana brez glutena je zdrava in lahka. Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte naše izdelke.