Izdelajte slike za torte po svojih željah


Slike in okraski za torte so poleg odličnega okusa ena od najpomembnejših stvari, ki vplivajo na dober vtis, ki ga naredi ta klasična slaščica. Če ste bolj tradicionalni, lahko svojo mojstrovino okrasite z različnimi perlicami, cvetki, različnimi figuricami, okrasnimi trakovi in podobnimi okraski. Dekoracija sladic - ne glede na to, ali ste profesionalni ali pa zgolj ljubiteljski slaščičar - je lahko izjemno enostavna, če imate na voljo prave pripomočke. V spletni trgovini Peki.si lahko kupite posamezne okraske, na voljo pa so vam tudi kompleti, ki vsebujejo vse, kar potrebujete za prelepo torto. Lahko pa se seveda odločite za tehnološko sodobnejšo različico in slike za torte preprosto natisnete.


Dekoracija sladic s tiskanjem in okraski za torte


Slike za dekoracijo torteTo, kar se je pred nekaj desetletji zdelo kot znanstvena fantastika, je danes v slaščičarstvu stalna praksa. Slike za torte lahko preprosto natisnete. Za to ne potrebujete kakšnih pregrešno dragih naprav, ampak zgolj jedilno barvo v kartušah za tiskanje in ustrezen jedilni papir ali hostije za torte. Slike preprosto natisnete in jih namestite, kamor želite. Motiv je lahko poljuben: najljubši liki iz risank, slike družine ali pa kar slika slavljenca. Če želite, lahko sliko dopolnite še z okraski za torte, lahko pa se odločite za preprosto eleganco in uporabite le sliko. Dekoracija sladic lahko poteka tudi s pomočjo barv v prahu, pasti, v razpršilu ali kot že pripravljen čopič z določeno barvo.


Slike za torte s sistemom za brizganje barve


Tako imenovani airbrush sistem se že vrsto let uporablja za barvanja različnih materialov, za slike za torte pa je postal aktualen zadnjih nekaj let. Dekoracija sladic poteka tako, da z brizgalno pištolo nanašate barvo. Na voljo je 11 barv, ki jih lahko med seboj mešate. Dekoracija sladic je lahko oblikovana popolnoma po vaših željah, tako so okraski za torte unikatni in neponovljivi. S sistemom za brizganje barve lahko zelo natančno senčite in barvate, lahko pa tudi narišete črte. Sistem je izmeno praktičen in omogoča ustvarjanje čudovitih tort. Okraski za torte so pika na i vaši ustvarjalnosti!

Peki.si | Ustvarite lastne slike za tote! - povezave do naše spletne strani: