Sladice brez glutena so okusne, zdrave in vabljive tudi na pogled


Sladice brez glutena se na prvi pogled sploh ne razlikujejo od klasičnih sladic in peciv, pa tudi okus bo odličen, zato jih nepoznavalci pravzaprav sploh ne bodo razlikovali od običajnih slaščic. V podjetju Peki smo poskrbeli, da so vam za pripravo sladic in peciva brez glutena na voljo vse potrebne sestavine in nadomestki, ki jih boste potrebovali za izdelavo različnega drobnega peciva in odličnih tort.


Sladice brez glutena receptiSladice brez glutena zahtevajo posebne sestavine


Za različne sladice brez glutena in sladkorja potrebujete posebne recepte, tako imenovane recepte brez glutena. Uporaba recepta za peciva brez sladkorja in glutena je priporočljiva predvsem za tiste, ki se boste peke sladice brez glutena ali piškotov brez glutena in sladkorja lotili prvič. Vsi brezglutenski izdelki so vam več ali manj na voljo na prodajnih policah trgovin, v podjetju Peki pa smo za vas pripravili še prav posebno pestro izbiro sestavin, ki jih radi uporabljajo tudi vrhunski pekovski mojstri in pa recepte brez glutena. Pri nas imamo tudi sladkorne in modelirne mase, jedilne dekoracije in jedilna barvila, mešanice za kreme in biskvite, pa tudi mešanice za makrone - seveda vse to brez glutena. Tako bodo vaše sladice brez glutena okusne, zdrave in vabljive na tudi pogled.

Piškoti brez glutena in sladkorja, ki so zdravi in okusni


Vsi recepti za pecivo brez glutena so preprosti, kadar imamo na voljo prave sestavine in se pri pripravi strogo držimo navodil. To seveda velja tudi za piškote brez glutena in sladkorja. Piškoti in peciva brez glutena in sladkorja vam bodo zlahka uspeli, če boste uporabili kakovostne sestavine in prave recepte. Mi vam jih ponujamo precej, recepti natančno določajo vse potrebne količine, pa tudi način priprave in čas peke. Seveda to velja tudi za piškote brez glutena in sladkorja, kakršno so, denimo, ajdovi keksi brez glutena. Preizkusite ga, saj smo prepričani, da vas bo ta odlična sladica brez glutena navdušila, hkrati pa vam bo hvaležno tudi vaše zdravje. Enako seveda velja tudi za vse ostale sladice brez glutena.

SLIKE ZA TORTE

NUDIMO TUDI SLADICE BREZ GLUTENA IN LAKTOZE!

piškoti brez glutena in sladkorja

Več o naših receptih brez glutena: https://www.peki.si/blog/recepti-izdelki-brez-glutena