Mešanica moke brez glutena vam omogoča peko odlične sladice in peciva brez glutena in sladkorja


Moke brez glutena so za nekoga, ki ne sme uživati glutena, nujen sestavni del številnih jedi. Moke brez glutena so koruzna, riževa, kokosova, ajdova in nekatere druge moke ali pa njihove mešanice. Pri podjetju Peki vam nudimo odlično mešanico moke brez glutena, s katero bodo vaše sladice in peciva brez glutena in sladkorja zares okusne.

NUDIMO TUDI PECIVA BREZ GLUTENA IN SLADKORJA!


Torta brez glutena odličnega videza in okusa

Ali veste, da so tudi okusi brez glutena lahko odlični, če za peko izberete kvalitetne sestavine? Pri peki sladice in peciva brez glutena morate biti pazljivi, saj že drobec moke, ki vsebuje gluten, pri hudih alergikih lahko sproži reakcijo. Zato je pomembno, da izbirate že pripravljene moke brez glutena, ki so zmešane z namenom, da pecivo odlično uspe, kljub temu, da ne vsebuje glutena. Torta brez glutena bo tako okusna, da sploh ne boste opazili, da je drugačna. Naredite pa jo lahko iz mešanic za peciva in kreme za torte našega podjetja Peki. Tudi slike in okraski za torte so v naši ponudbi, kjer najdete tudi druge:

  • Sladkorne in modelirne mase,
  • Mešanice moke brez glutena za biskvite,
  • Mešanice za makrone,
  • Mešanice za sladkorno čipko ter
  • Jedilna barvila in jedilne dekoracije.

Moka in sladice brez glutenaBrezglutenska torta

VEČ O PREHRANI BREZ GLUTENA

Torta in druge sladice ter peciva brez glutena in sladkorja so zakon!

Ker podpiramo vse, ki zaradi zdravja lahko uživajo zgolj brezglutensko hrano, smo v našem podjetju uvedli linijo brezglutenskih izdelkov, ki vam bo pomagala pri ustvarjanju sladice brez glutena. Torta brez glutena bo s pomočjo naših izdelkov na pogled popolnoma enaka tistim brez glutena. Vsaka sladica brez glutena je svoja zgodba, ki jo ustvarjate vi. Za nasvet in pomoč v zvezi s peko pa se lahko obrnete na nas. Smo pekarski inženiring, ki ima svoj sedež v Ajdovščini, naša usmeritev pa je nuditi strankam celovito storitev, od začetnega svetovanja do nakupa in podpore. Sladica brez glutena in sladkorja je lahko prav tako okusna kot običajna sladica, kar pomeni, da bo tudi torta brez glutena iz moke brez glutena deležna pohval na vaš račun. Želimo si zadovoljiti želje vseh kupcev, kar nam pri ponudbi izdelkov brez glutena po našem mnenju uspeva. Tao tudi okusi brez glutena vzdražijo vaše brbončice, mi pa vam pri tem pomagamo.