Okraski za torte

BTF d.o.o. je vodilno podjetje za okraske za torte, hostije za na torto, za jedilno dekoracijo in druge slaščičarske pripomočke. Med široko izbiro pripomočkov za dekoracije tort, opreme za pečenje, okraskov, hostij, figuric, dekorativnih trakov in škatel za lično pakiranje boste gotovo našli vse kar potrebujete, da goste tudi vizualno navdušite nad svojimi slaščičarskimi mojstrovinami.

Dekoracija torte in hostije za na torto - za katere priložnosti?Hostije za na torte

Vsi vemo, da je hrana boljša, če je tudi vizualno privlačna. S privlačno dekoracijo torte pokažemo, da smo v delo vložili veliko truda in časa ter ob mojstrsko kombiniranih in okusnih sestavinah v peko vnesli še željo po tem, da goste navdušimo že na prvi pogled. V spletni prodajalni Peki vam nudimo različne in privlačne okraske za torte, jedilne hostije, sladkorne posipe, okrasne rože in dekorativne figurice. Med raznovrstnimi okraski za torte lahko prosto izbirate in jih kombinirate po želji, za lažjo preglednost pa smo pa jih razvrstili tudi glede na posebne priložnosti in namene.


V naši ponudbi med drugim najdete sledeče:

  • dekoracije za krst, birmo, obhajilo in rojstvo: ti okraski za torte so prilagojeni našim najmlajšim, ki bodo komaj čakali, da lahko lepe in privlačne dekoracije ter hostije za na torte pograbijo s svojimi malimi ročicami. Figurice dojenčkov, štorkelj, angelčkov ali Miky Miške in Hello Kitty so odlični okraski za tematske otroške torte.
  • Poročne dekoracije za torte: v ponudbi poročnih okraskov so na voljo figurice in okraski za starejše. Dopolnite svoj poseben dan tudi z lepo okrašeno torto. Izbirate lahko med zabavnimi in resnimi motivi, a gotovo boste našli kaj zase.
  • Dekorativni traki za torte: lepo dekoracijo torte lahko zaključite z dekorativnimi traki, ki jih pritrdite okoli roba torte ali na podlago. Na voljo so v različni barvah, dolžinah in debelinah.
  • Zabavni okraski za torte: peka je zabava, zakaj se ne bi zabavali tudi vaši gostje in slavljenci? V spletni trgovini Peki vam ponujamo dekoracijske komplete s figuricami in hostijami za na torto različne tematike: z nekaj dekoracije se torta spremeni v nogometno igrišče, smučišče, skoraj čisto pravo kmetijo, gozd, grad v sladkosnedih oblakih, pravljični svet Sneguljčice in sedem palčkov, torto pa lahko okrasite tudi z Indijanci ali pirati.


Z licenčnimi dekoracijami in okraski ter z jedilnimi slikami oziroma hostijami za na torto je mogoče vaše otroke presenetiti s pravo pravljico na pecivu. Na voljo so vam kompleti Winnie the Pooh, Svet igrač, Avtomobili, Disneyjeve princese, Lepotica in Zver, Ostržek, Peter Pan, Miki in Mini, Hello Kitty, z okraski se lahko torta spremeni v svet lepotičke Barbie, raziskovalke Dore, Čebelice Maje ali Gormitov. Za nekoliko večje so na voljo okraski za torte na temo Simpsonov, nogometnim navdušencem pa lahko na torti zaigra klub Real Madrid ali F. C. Barcelona.


Kar koli boste izbrali, pomembno je, da se zabavate, navdušite svoje goste in pustite domišljiji prosto pot.

BTF d.o.o. | okraski za torte, dekoracija torte, hostije za na torto, jedilne hostije - povezave do naše spletne strani: