Biskvit brez glutenaBiskvit brez glutena lahko izboljša vašo prebavo


Biskvit brez glutena, muffini brez glutena, torte brez glutena in drugi izdelki brez glutena so bolj primerni za naše zdravje kot proizvodi, ki vsebujejo gluten. Biskvit brez glutena je enako dober po okusu ali pa še celo boljši. V naši spletni trgovini lahko kupite vse za pecivo brez glutena in druge izdelke brez glutena ali pa poizkusite recepte brez glutena. Ponujamo vam surovine za izdelavo hrana brez glutena, kot je brezglutensko pecivo. Z našimi izdelki brez glutena lahko razvije odlične okuse biskvita brez glutena in drugih dobrot, ki se jih boste namenili pripraviti v vaši kuhinji. Če si boste kadarkoli zaželeli pecivo brez glutena, torej veste, da se lahko obrnete na nas, ki vas bomo oskrbeli z vsem, kar je potrebno za brezglutenski kulinarični užitek.

 


Biskvit brez glutena lahko pomaga vašemu telesu

Prolamin je lepljiva in elastična beljakovina, ki jo imenujemo gluten. Zaradi svoje značilne teksture obremeni delovanje našega črevesja. Prolamin najdemo v žitih; še največ ga je v pšenici. Če vsaj občasno uporabljamo izdelke brez glutena tako pomagamo naši prebavi, da deluje bolj optimalno. Biskvit brez glutena je tako bolj zdrav kot običajno pecivo. Brez glutena lahko brez težav kvalitetno jeste, saj so okusi brez njega prav tako slastni. Biskvit brez glutena tudi ne bo otežil razkroja maščobnih celic v primeru, če bi radi zmanjšali svojo telesno težo. Nadzor nad telesno težo je tako z izdelki brez glutena bistveno bolj enostaven.

 

NAŠI RECEPTI BREZ GLUTENA!


Pecivo brez glutena lahko izboljša delovanje vašega telesa

Omislite si pecivo brez glutena in s tem omogočite optimalno delovanje vašega telesa. Biskvit brez glutena ali muffini brez glutena so lahko vaš zavezniki v boju za zdravo življenje. Presnavljanje hrane je namreč med ključnimi procesi, ki so potrebni za dobro delovanje našega telesa, ki je hram našega zdravja. Tako vam lahko okusno brezglutensko pecivo hkrati omogoči gurmanski užitek in pozitivno vpliva na vaše zdravje.

 

BTF | Biskvit brez glutena je biskvit prihodnosti

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
biskvit brez glutena, izdelki brez glutena, pecivo brez glutena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA