Izdelki brez glutena, ki se jim preprosto ne boste mogli upreti


Izdelki brez glutena se na prvi pogled sploh ne razlikujejo od ostalih, pa tudi njihov okus je po navadi zelo dober, zato jih nepoznavalci jedi brez glutena verjetno sploh ne bodo razlikovali od hrane, ki vsebuje gluten. V podjetju Peki nudimovse potrebne sestavine in nadomestki, ki jih boste potrebovali za izdelavo različnega drobnega peciva, odličnih tort, izdelkov brez glutena, ajdovih keksov brez glutena, še zlasti pa slaščic.


Izdelki brez glutena zahtevajo posebne sestavine


Izdelki brez glutena resda nekoliko omejuje izbiro tistim, ki se želijo tej sestavini izogibati, a na drugi strani odpira vrata v kulinarično ustvarjanje in eksperimentiranje, ki naredi takšno dieto še kako okusno. Seveda pa je treba najprej vedeti, katera hrana je brez glutena in katere sestavine sodijo v zamišljene jedi. Za izdelke brez glutena recepti predstavljajo le še piko na i! Vsi izdelki brez glutena so na voljo v več trgovinah, v podjetju Peki pa imamo na voljo še prav posebno pestro izbiro sestavin, ki jih pri pripravi različnih slaščic in jedi uporabljajo tudi vrhunski mojstri.

mafini brez glutena BTFIzdelki brez glutena BTF

Mafini brez glutena, ki so zdravi in okusni


Recepti za sladice brez glutena lahko zelo so preprosti, kadar se držimo navodil v receptu in imamo na voljo vse vrhunske sestavine. Mafini brez glutena bodo zelo dobro uspeli, če boste uporabili prave sestavine in dosledno upoštevali recepte . Pa poglejmo recept za pripravo mafinov brez glutena: preizkusite lahko recept ali pa uporabite kar gotove zmesi brez glutena. Recepti, pa naj gre za mafine brez glutena, ajdove kekse brez glutena, otroške kekse brez glutena ali kokosove kekse brez glutena, imajo enake osnovne sestavine, kot so brezglutenska moka, sončnično olje, jajca, voda, sladkor, limonina lupina, pecilni prašek in soda bikarbona. Dodatki, ki definirajo okus, pa so različni in jih po želji primešamo v zmes in jih spečemo. Svoje najljubše mafine brez glutena lahko torej oblikujete tudi z eksperimentiranjem različnih dodatkov.

TORTICE NA PALČKI

VEČ O JEDILNIH DEKORACIJAH