Figure za torteFigure za na torto

V naši specializirani spletni trgovini s potrošnim materialom za slaščičarne Peki je na voljo široka paleta figur za torte. Imate slaščičarno in želite svoje goste presenetiti z zanimivimi okraski ali bi svojim dragim za rojstni dan želeli ponuditi pravljične, zabavne ali nekoliko bolj resno okrašene torte in peciva? V vsakem primeru boste pokazali, da vam je mar in da ste v peko peciva ob veliko truda vložili tudi ljubezen.

 

Figure za na torto  - enostavno!

Okrasitev torte je s figurami za torte in drugo slaščičarsko dekoracijo pravi užitek. Edina težava je torej, katere figure za torte izbrati?
Izbiro vam lahko olajšamo s tematsko razdeljenimi figuricami za torte. V ponudbi najdete vse za poročno dekoracijo, tematske rojstnodnevne torte, krstne ali birmanske torte ter dekoracijo za druge priložnosti. Pecivo enostavno okrasite z izbrano figuro in pričarajte nasmeh zadovoljstva na obraze svojim gostom.

 

Krstne, birmanske, obhajilne in rojstnodnevne figurice za torto

Med figurami za na torto najdete takšne, ki ustrezajo posebnim priložnostim, kot so krst, birma, obhajilo ali rojstni dan. Otroci ter odrasli se bodo zabavali ob prikupnih upodobitvah dojenčkov, štorkelj, angelčkov ali zmeraj popularnima Hello Kitty ter Miki miški. Ne glede na okus torte, bo izbrana figurica pomenila piko na i.

 

Figure za torteLicenčne figure za otroške torte

Pravljičnim navdušencem se bodo usta raztezala do ušes ob pogledu na pisane in kreativne licenčne figure za na torto. Miki in Mini, Sneguljčica in sedem palčkov, Medvedek Pu, Lepotica in Zver, Barbie, Spiderman, Ostržek, Tarzan in Čebelica Maja so samo nekatere izmed figuric za torte v ponudbi. Preglejte še ostale!

 

Zabavne figure za torte

Peka peciva je zabavna. Prav tako je praznovanje rojstnega dne. Zakaj ne bi letos najbližjim podarili tudi izvirno in zanimivo darilo v obliki inovativne in okusne torte, ki bo v skladu z njihovimi interesi in hobiji? Nogometni navdušenci in smučarji lahko s čisto enostavno okrasitvijo torte s tematskimi figurami dobijo čisto svoje in jedilno nogometno igrišče ali smučišče. Za več smeha lahko na torto postavite Indijance ali pirate, skoraj čisto pravo kmetijo ali gozd, balone, srčke in še marsikaj. Prepustite se domišljiji.

 

Poročna dekoracija

Poročna dekoracija zahteva kar precej spretnosti, občutka za estetiko in domišljije, a z nekoliko pomoči si lahko olajšate prenekatero neprespano noč.


Naša poročna dekoracija za torte vključuje figurice z resnimi motivi ter takšne za nekoliko več smeha. Nevesta in ženin bosta gotovo navdušena, svatje pa prav tako. Poročna dekoracija vključuje tudi okraske za petindvajseto ali petdeseto obletnico poroke.


Preverite ponudbo v naši spletni trgovini s slaščičarskimi pripomočki in vsem za dekoracijo sladic ter dodajte z zanimivimi, izvirnimi in zabavnimi figuricami češnjico na vrh.

 

BTF d.o.o. | figure za torte, figure za na torto, figurice za torto, poročna dekoracija – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
figure za torte, figure za na torto, figurice za torto, poročna dekoracija
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA