Figure za torte za vse priložnosti

V naši specializirani spletni trgovini s potrošnim materialom za slaščičarne in domačo peko Peki, je na voljo široka paleta figur za torte in drugič pripomočkov za peko. Imate slaščičarno ali pa ustvarjate v domači kuhinji in želite svoje goste presenetiti z zanimivimi okraski? Morda bi svojim dragim za rojstni dan želeli ponuditi pravljične, zabavne ali nekoliko bolj resno okrašene torte in peciva? V vsakem primeru boste pokazali, da ste se potrudili in da ste v peko peciva ob veliko truda vložili tudi ljubezen.

Okrasitev torte je s figurami za torte in drugo slaščičarsko dekoracijo pravi užitek. Edina težava je torej, katere figure za torte izbrati?
Izbiro vam lahko olajšamo s tematsko razdeljenimi figuricami za torte. V ponudbi najdete vse za poročno dekoracijo, tematske rojstnodnevne torte, krstne ali birmanske torte ter dekoracijo za druge priložnosti. Pecivo enostavno okrasite z izbrano figuro in pričarajte nasmeh zadovoljstva na obraze svojim gostom.

Krstne, birmanske, obhajilne in rojstnodnevne figurice za torto

Med figurami za na torto najdete takšne, ki ustrezajo posebnim priložnostim, kot so krst, birma, obhajilo ali rojstni dan. Otroci ter odrasli se bodo zabavali ob prikupnih upodobitvah dojenčkov, štorkelj, angelčkov ali zmeraj popularnima Hello Kitty ter Miki miški. Ne glede na okus torte, bo izbrana figurica pomenila piko na i.

Figure za na tortoFigure za torte

Licenčne figure za otroške torte

Pravljičnim navdušencem se bodo usta raztezala do ušes ob pogledu na pisane in kreativne licenčne figure za na torto. Miki in Mini, Sneguljčica in sedem palčkov, Medvedek Pu, Lepotica in Zver, Barbie, Spiderman, Ostržek, Tarzan in Čebelica Maja so samo nekatere izmed figuric za torte v ponudbi

Peka peciva je zabavna. Prav tako je praznovanje rojstnega dne. Zakaj ne bi letos najbližjim podarili tudi izvirno in zanimivo darilo v obliki inovativne in okusne torte, ki bo v skladu z njihovimi interesi in hobiji? Nogometni navdušenci in smučarji lahko s čisto enostavno okrasitvijo torte s tematskimi figurami dobijo čisto svoje in jedilno nogometno igrišče ali smučišče. Za več smeha lahko na torto postavite Indijance ali pirate, skoraj čisto pravo kmetijo ali gozd, balone, srčke in še marsikaj. Prepustite se domišljiji.

Poročna dekoracija

Poročna dekoracija zahteva kar precej spretnosti, občutka za estetiko in domišljije, a z nekoliko pomoči si lahko olajšate prenekatero neprespano noč.

Naša poročna dekoracija za torte vključuje figurice z resnimi motivi ter takšne za nekoliko več smeha. Nevesta in ženin bosta gotovo navdušena, svatje pa prav tako. Poročna dekoracija vključuje tudi okraske za petindvajseto ali petdeseto obletnico poroke.


Preverite ponudbo v naši spletni trgovini s slaščičarskimi pripomočki in vsem za dekoracijo sladic ter dodajte z zanimivimi, izvirnimi in zabavnimi figuricami češnjico na vrh.