Recepti brez glutena in priprava peciva brez glutena

Recepti brez glutenaRecepti brez glutena so primerni za vse tiste, ki se morajo zaradi soočanja s celiakijo izogibati živilom, ki vsebujejo gluten. Prav tako so primerni tudi za tiste, ki so se iz takšnih ali drugačnih razlogov odločiti za brezglutensko dieto. Ker se je pri tovrstni dieti potrebno izogibati tudi sladicam, ki vsebujejo gluten, so recepti za pripravo peciva brez glutena kot so na primer ajdovi keksi brez glutena odlična rešitev za vse tiste, ki si tu in tam zaželijo tudi kaj sladkega. Za sledenje receptom brez glutena potrebujemo takšna živila, ki ne vsebujejo glutena. Nudimo vam jih tudi v podjetju BTF in sicer si jih lahko ogledate prek naše spletne strani, obiščete pa lahko tudi katero izmed naših Peki trgovin po Sloveniji. Pri nas boste našli tudi ajdove kekse brez glutena, ki so odlični za sladkanje.

Pecivo brez glutena - recepti in potrebne sestavine

Recepti za pecivo brez glutena so danes vse bolj priljubljeni, saj je celiakija bolezen, ki se vse pogosteje pojavlja že pri otrocih. Ste našli odličen recept za pripravo peciva brez glutena, vendar nimate primernih sestavin za njegovo pripravo? Če želite slediti receptu brez glutena obiščite spletno trgovino podjetja BTF, v kateri boste našli vse potrebne sestavine za pripravo sladic brez glutena, nudimo pa vam tudi zdravo temno čokolado brez glutena.

Recepti brez glutena tudi za pripravo okusnih sladic

pecivo brez glutenaRecepti brez glutena so še pred nekaj leti vsebovali le recepte za pripravo posameznih jedi, vendar pa danes to ne velja. Na voljo so namreč tudi recepti brez glutena za pripravo okusnih sladic (kot so na primer ajdovi keksi brez glutena). Se želite tudi vi posladkati? Se ob tem sprašujete tudi, katera hrana je brez glutena? Žal so tudi pšenična moka, piškoti, krekerji, peciva in čokolade na seznamu prepovedanih živil za ljudi s celiakijo. Prepričani pa smo, da boste v trgovinah Peki našli pravo sladico zase!