Spiralni mešalnik in planetarni mešalnik - električni mešalniki za testo

Nameravate odpreti pekarno? Morda slaščičarno? Potem nikar ne pozabite na spiralni mešalnik ter planetarni mešalnik. Mešalniki za testo vam bodo prišli prav tudi v picerijah, gostiščih in hotelih, seveda pa jih lahko uporabljate tudi doma. Tako spiralni kot planetarni mešalnik za testo vam je na voljo v spletni trgovini Peki.si, ki je v lasti podjetja BTF d.o.o. iz Ajdovščine. Pri nas lahko kupite tudi konvekcijske peči, zagotovo pa vam bo prišel prav tudi kakovosten pekač za kruh.

Spiralni mešalnikSpiralni mešalnik - kakovosten, hiter in prilagodljiv električni mešalnik

Spiralni mešalniki za testo, ki se nahajajo v našem prodajnem programu, so produkt vrhunskega italijanskega proizvajalca Mecnosud. Najmanjši spiralni mešalnik ima volumen kotla 7l in je primeren za pripravo 5kg testa. Je brez »timerja«, na voljo pa ima le eno hitrost mešanja. Omenjeni lastnosti ima tudi spiralni mešalnik, s katerim lahko pripravite 8kg testa. Ostali spiralni mešalniki za testo vsebujejo »timer« ter dve možni hitrosti mešanja. Največji spiralni mešalnik za testo omogoča pripravo 44kg testa, ki vam je na voljo tudi z odstranljivim kotlom. Vsak električni spiralni mešalnik je izdelan iz nerjavečega jekla, pogon mešalnika za testo pa je izveden z enim motorjem preko zobniškega reduktorja. Spiralni mešalnik je zaradi majhnih dimenzij izredno praktičen za uporabo v picerijah, gostilnah in pekarnah. Vsak spiralni mešalnik je barvan samo z barvami, ki ne vsebujejo škodljivih substanc, poleg tega je tudi varnostni sistem v skladu z vsemi evropskimi standardi.

Planetarni mešalnik

Planetarni mešalnik - robusten, hiter in zanesljiv električni mešalnik

Planetarni mešalnik priznane italijanske znamke Conti je idealna rešitev za hitro gnetenje in odlično oksigenacijo testa za kruh, pico, pecivo ali torto. Z njim je tudi tičino masa izredno enostavna za izdelavo. Planetarni mešalniki za testo so namenjeni pekarskim in slaščičarskim podjetjem, saj gre za vrhunske in profesionalne naprave. Na voljo vam je manjši planetarni mešalnik z velikostjo kotla 5l, ki ima vgrajen tudi »timer« in regulator hitrosti. Oprema, ki sodi zraven, je sestavljena iz kotla, stepala, lopatice in spirala.

Na voljo so vam tudi večjimešalniki za testo z 8, 10, 20, 30 in 40-litrskim kotlom, največji planetarni mešalnik pa vsebuje kotel z volumnom 60l, ki ga lahko uporabite za pripravo testa iz kar 13kg moke. Omenjen planetarni mešalnik za testo ima možnost mehanskega dviga kotla, »timer«, regulator hitrosti, električno moč 1,5kW, njegova teža pa znaša 265kg.

Vsak planetarni mešalnik v naši ponudbi je visoko kakovosten izdelek z izjemno dolgo življenjsko dobo, izdelan posebej za kontinuirano delo v pekarnah in slaščičarnah. Poleg tega je vsak električni planetarni mešalnik za testo izdelan iz nerjavečega jekla, enostaven za uporabo, varen in zanesljiv.

BTF d.o.o. | Spiralni mešalnik, planetarni mešalnik, električni mešalnik, mešalniki za testo - povezave do naše spletne strani: