Mešalniki za testo - spiralni in planetarni električni mešalniki

V spletni trgovini Peki.si so vam po ugodnih cenah na voljo številni pekovski in slaščičarski stroji, pripomočki in potrošni materiali. V naši izjemno bogati ponudbi so zajeti tudi kakovostni mešalniki za testo, ki že vrsto let navdušujejo najboljše peke in slaščičarje v Sloveniji. Na voljo so vam tudi kakovostne konvekcijske peči priznane italijanske blagovne znamke Unox, zagotovo pa vam bo prišel prav tudi aluminijasti pekač za kruh. Med mešalniki za testo se lahko odločite za spiralni mešalnik ali planetarni mešalnik. Glede na vaše potrebe izberite električni mešalnik za testo, ki vam najbolj ustreza. Prepričani smo, da boste z visoko kakovostnim izdelkom nadvse zadovoljni.

Spiralni mešalnik Planetarni mešalnik

Mešalniki za testo | Kakšen je spiralni mešalec za testo?

Spiralni električni mešalnik je sestavljen iz posode, mešala in varnostne zaščite in je primeren za izdelovanje testa. Spiralni mešalniki za testo so izdelani iz nerjavečega jekla, kar jim zagotavlja dolgotrajno obstojnost. Vsak spiralni mešalec ima en motor ter prenos pogona preko zobniškega reduktorja. Na voljo so vam različni spiralni mešalci za testo. Najmanjši ima kotel z volumnom 7l, kar je dovolj za izdelavo 5kg testa. Največja sta modela IM44D in IM44AD, ki zadoščata za izdelavo 44kg testa. Oba električna mešalnika imata »timer« ter dve različni hitrosti mešanja. Spiralni mešalnik za testo IM44AD ima za razliko od modela IM44D odstranljiv kotel, je pa tudi nekoliko večji in težji. Spiralni mešalniki za testo so zaradi manjših dimenzij primerni predvsem za manjše prostore, poleg pekarn in slaščičarn jih s pridom uporabljajo tudi v hotelih, gostilnah in picerijah.

Mešalniki za testo | Kaj pa vam nudi planetarni mešalec za testo?

Planetarni mešalnik je namenjen pekarnam in slaščičarnam, ki imajo veliko potrebo po peki. Planetarni mešalci za testo so sestavljeni iz kotla, stepala, lopatice, spirale in zaščitne mreže. So zelo robustni in zanesljivi, zato imajo tudi izredno dolgo življenjsko dobo. Vsi deli, ki so v stiku s testom, so izdelani iz kakovostnega nerjavečega jekla. Planetarni mešalniki za testo imajo »timer« in regulator hitrosti, na voljo pa so vam v različnih velikostih. Najmanjši planetarni mešalec ima prostornino kotla 5l, največji električni mešalci za testo pa kar 60l. Čeprav se cene, ki se gibljejo od približno 1.000€ pa vse tja do okoli 6.000€, zdijo na prvi pogled visoke, pa se investicija vsekakor hitro povrne. S planetarnim mešalnikom lahko testo, najsi bo to testo za kruh, pecivo, torto ali tičino masa, naredite izredno hitro, kar je za visoko konkurenčnost pekarne ali slaščičarne še kako pomembno. Obiščite našo spletno trgovino, kjer so vam na voljo najkakovostnejši mešalniki za testo priznanih proizvajalcev.

BTF d.o.o. | Mešalniki za testo, spiralni mešalci, planetarni mešalnik, električni mešalec - povezave do naše spletne strani: