Slastne tortice na palčki


Ustvarite svoje cakepopse na enostaven način!


Tortice na palčki, ki se v angleščini imenujejo cake pops, postajajo vedno bolj priljubljene. Razloge, za kaj je temu tako, gre iskati v njihovi simpatičnosti, okusnosti in majhnosti. Zadostujejo namreč samo za grižljaj ali dva, vendar je to dovolj, da nas očarajo s svojo popolnostjo. Če bi tudi sami radi izdelali tortice na palčki, vam v naši spletni trgovini Peki.si in na treh prodajnih mestih po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Ajdovščina) nudimo pripomočke za njihovo izdelavo, ki bodo olajšali vaše ustvarjanje.


Ponudba trgovine Peki - pripomočki za izdelavo cakepopsov


Med pripomočki za izdelavo tortic na palčki boste našli barvne prelive, sladkorne okraske različnih oblik, čokoladne prelive, topljiva pisala, knjige z recepti za cakepopse, palčke in ovitke za cakepopse, jedilne bleščice, sladkorne kristalčke, posipe in ploščice, čokoladne in pisane mrvice, stojala za oblikovanje, posodice za push-up popse, pekače, opekače in modelčke ter številne druge pripomočke za enostavno in natančno izdelovanje tortic na palčki.


Ideja za darilo


Tortice na palčki - cake popsVsi vemo, da so ročno izdelana darila zelo cenjena, saj se vanje vloži veliko truda. Verjamemo, da so pisane tortice na palčki prava paša za oči in idealno darilo za mlajše in starejše obdarovance. Kombinacij okusov in dekoracij je na tisoče, zato lahko ustrežete različnim željam. Cake pops so prav tako zanimiva popestritev dekliščin, otroških zabav, rojstnodnevnih praznovanj pa tudi družinskih in poslovnih srečanj. Ker gre za majhne, a slastne grižljajčke, jih je mogoče jesti zelo diskretno. Prav tako si ob uživanju v cake popsih ne boste umazali rok, saj so servirani na palčki.
Njihova priprava je enostavna, še posebej, če si pri tem pomagate s pripomočki iz naše trgovine. Prepustite se svoji domišljiji in ustvarite slastne majhne tortice na palčki, ki se jim ne bo mogel nihče upreti.
Obiščite spletno trgovino Peki.si, kjer dobite vse za slaščičarstvo in pekarstvo na enem mestu!


BTF d.o.o. | Tortice na palčki, cake pops, cakepops - povezave na našo stran: