Kreme za torte | Jagodna, čokoladna, lešnikova in limonina krema za torto

Ste se odločili za peko torte, pa ne veste, kako bi izdelali okusno kremo? Z našimi izdelki je odpravljena tudi ta težava, saj vam nudimo številne kreme za torte. Včasih slaščičarji niso imeli prav velike izbire, saj so bile na trgu le težke maslene kreme, danes pa so izredno priljubljene sočne in okusne mešanice za kreme za torte z dodanim svežim sadjem. V našem prodajnem programu so zajete mnogekreme za torte priznanega nemškega proizvajalca Städter. Oglejte si našo spletno trgovino in izberite svoj najljubši okus.

Kreme za torte - specite kremno torto po lastni izbiri

Kot že rečeno, so vam na voljo kreme za torte z različnimi okusi. Oglejmo si, med katerimi mešanicami lahko izbirate:

  • Čokoladna krema
  • Jagodna krema
  • Lešnikova krema
  • Limonina krema
  • Češnjeva krema
  • Jogurtova krema
  • Nevtralna krema

Kreme za torte z okusom, torej čokoladna, jagodna, limonina, lešnikova, češnjeva in jogurtova, so pakirane v 125g embalaži, nevtralna krema za torto pa v 100g embalaži. Vse omenjene kreme za torte lahko naročite v naši spletni trgovini, za nakup nad 150 € je dostava brezplačna.

Krema za torto Krema za torto

Kako uporabiti kreme za torte iz naše ponudbe

Kreme za torte so izredno enostavne za uporabo. To še posebej velja za čokoladno kremo za torto ter za tiste z sadnim okusom, kamor sodijo češnjeva, jogurtova, jagodna, lešnikova in limonina krema za torto. Preprosto zmešajte celotno mešanico s približno 100ml vode na sobni temperaturi. Nato zmes vsujte v 500ml stepene smetane in premešajte. Kot vidite, potrebujete za izdelavo kreme za torte le kratke tri korake. Malenkost daljši postopek zahteva nevtralna krema za torto. Poleg prej omenjenih treh korakov ustvarite še okus po lastni želji. To lahko na enostaven način storite s pomočjo sirupov, sokov, sadja ali likerja. Stvar je res enostavna, zato se ne obotavljajte in z našimi mešanicami ustvarite božanske kreme za torte.

Testo, krema za torto in na koncu še okrasitev

Osnovo torte predstavlja testo. Za pripravo okusnega in sočnega testa so vam v naši spletni trgovini na voljo različni izdelki, med katere sodijo npr. konvekcijske peči, pekači za torte in mešalniki za testo. Odločite se lahko za planetarni ali spiralni mešalnik. Ko imate spečeno testo, je potrebna še krema za torto. To lahko enostavno in hitro izdelate s pomočjo naših sočnih mešanic za kreme. Na samem koncu je na vrsti še okrasitev torte, kjer imate na razpolago celo morje možnosti, saj so vam v spletni prodajalni Peki na voljo številni dekorativni dodatki. Prepričani smo, da bo dekoracija za torte z našimi izdelki fascinirala vse prisotne, najbolj zadovoljni pa boste zagotovo prav vi.

BTF d.o.o. | Kreme za torte, krema za torto, jagodna krema za torto, čokoladna glazura, lešnikova krema za torto, limonina krema za torto - povezave do naše spletne strani: