Servis pekarska opreme- hitro in strokovno

Poleg pestrega prodajnega programa in proizvodnje pekarske opreme vam ekipa BTF nudi tudi servis pekarske opreme.
Za vso pekarsko opremo v našem prodajnem programu vam nudimo hiter in strokoven servis ter razpoložljivost rezervnih delov.
Prodajo in proizvodnjo pekarske opreme pa dopolnjujemo tudi s slaščičarskimi proizvodi in opremo za gostince.

Servis in montaža pekarska opreme

V ekipi BTF imamo skupino izkušenih strokovnjakov na področju strojništva in elektrotehnike zato vam zagotavljamo učinkovit servis vaše pekarske opreme. Za vse stroje v našem prodajnem programu pekarske opreme nudimo servis in rezervne dele tako v garancijskem roku kot tudi po njem. Tako pekarskim kot slaščičarskim obratom pa ponujamo tudi periodične preglede opreme in vzdrževalne servise. Nudimo pa vam tudi gostinsko opremo za pizzerije.

Servis pekarske opremeLastna proizvodnja pekarske opreme

V začetku leta 2004 smo v skladu z našo razvojno strategijo in pridobljenim znanjem zagnali svojo proizvodnjo pekarske opreme. Tako kot pri uvrščanju produktov drugih proizvajalcev se tudi pri proizvodnji lastne pekarske opreme na prvem mestu kakovost. Izjemno smo ponosni na naš stroj za oblikovanje štruc s katerim smo se skozi večletni razvoj resnično približali svetovnim proizvajalcem.
Danes imamo na voljo stroj za oblikovanje štruc, končni okroglilnik, intermedialno komoro, dvižni transporter, linijo za izdelavo piškotov itd. - v in vsi ti stroji so naše lastne izdelave in imajo tudi CE certifikat kakovosti.


Oprema za gostince in pizzerije

V podjetju BTF imamo bogate izkušnje na področju prodaje, inženiringa in servisa opreme za gostince, slaščičarstvo, picerije in pekarstvo. Tako kot vsi ostali produkti je tudi oprema za gostince narejena iz vrhunskih materialov in so proizvodi vrhunskih proizvajalcev.
Med drugim smo tudi zastopnik opreme za gostince podjetja UNOX za Slovenijo in tudi v naši spletni trgovini Peki.si lahko najdete pestro paleto njihovih kakovostnih proizvodov.
Če opravljate nakup novih proizvodov, ali potrebujete servis ali montažo pekarska opreme smo pravi naslov za vas. Nudimo vam vrhunsko gostinsko opremo za pizzerije, opremo za slaščičarstvo , pekarstvo in hotelirstvo .
Vabljeni, da obiščete eno od naših poslovalnic ali pa si našo ponudbo ogledate kar preko spletne trgovine Peki.si.