Toplotna črpalka zrak voda zagotavlja gospodaren način ogrevanja

Toplotna črpalka zrak voda je kakovostno črpalka, ki za delovanje izkorišča zrak, obnovljiv vir iz okolice, iz katerega pridobljeno toploto prenese v objekt in jo pretvori v energijo, ki zagotavlja ogrevanje naših prostorov. Poleg toplotne črpalke zrak voda poznamo tudi toplotno črpalko zemlja voda, ki za delovanje izkorišča energijo, ki se nahaja v zemeljski skorji in toplotno črpalko voda voda, ki deluje skozi celo leto saj je temperatura vode ves čas konstantna. Toplotno črpalka zrak voda, ki je v naši ponudbi na voljo po izjemno ugodni ceni je ekološko najprijaznejši način ogrevanja, saj v zrak ne izpušča škodljivih snovi, kot je to pogosto pri oljnih in plinskih kotlih, obenem pa je tudi energetsko najbolj gospodaren način ogrevanja prostorov in sanitarne vode, ki ima za posledico varčevanje denarja pri stroških ogrevane vode, ki je po navadi izjemno draga. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda je ogrevanje prihodnosti in verjamemo, da bo navdušilo tudi vas.

Toplotna črpalka zrak voda za radiatorsko ogrevanje

Toplotna črpalka zrak voda porabi manj primarne energije kot ostali načini ogrevanja

Toplotna črpalka zrak voda je vse bolj priljubljena tako po svetu, kot tudi v Sloveniji, saj je poleg enostavne uporabe in montaže pri nakupu odločilnega pomena, da za svoje delovanje porabi trikrat manj primarne energije kot ostali načini ogrevanja s plinskimi ali oljnimi kotli. V praksi to pomeni, da je kar 75% ogrevalne energije iz okolja, bodisi zraka, zemlje ali vode, ki je popolnoma brezplačna, tako da potrebujete samo še 25% električne energije za 100% grelno moč. Ne glede na to, da je začetna investicija v toplotno črpalko zrak voda res nekoliko večja, jo lahko zmanjšate s subvencijami, ki jih nudi država ob nakupu, obenem pa se vam zaradi kasnejših nizkih stroškov investicija kmalu povrne, od takrat naprej pa privarčujete izjemno veliko denarja, ki ga lahko porabite za druge namene. Toplotna črpalka zrak voda je na voljo po ugodni ceni in je naložba v prihodnost, zato se pridružite našim zadovoljnim strankam, ki so prepoznale prednosti toplotne črpalke zrak voda za radiatorsko ogrevanje in so navdušene nad porabo toplotne črpalke zrak voda, ki je izjemno majhna.

Toplotna črpalka zrak voda najbolje deluje v izoliranih objektih

Toplotne črpalke zrak voda zagotavljajo takšen vnos energije, ki jo je objekt skoraj nesposoben zadržati, zato je pomembno, da za optimalno delovanje poskrbite za kakovostno izolacijo objekta, obenem pa investirate v kvalitetna okna, v kolikor to še niste storili. Toplotna črpalka zrak voda za radiatorsko ogrevanje je odlična rešitev tako za ogrevanje kot tudi hlajenje pri različnih novogradnjah, sanacijah in v kolikor želite zamenjati ogrevalni sistem. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda deluje na principu nizkotemeraturnega ogrevanja in je zato mogoče v obliki stenskega ali talnega ogrevanja ali pa kot kombinacija obeh skupaj. Poleg toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje prostorov lahko s črpalko ogrevate tudi sanitarno vodo, kar pomeni da imate toplo vodo skozi ves dan.

toplotna črpalka zrak voda - cena porabe

Toplotna črpalka zrak voda v podjetju Elektroprom na voljo po ugodni ceni

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je udobno in prijetno bivanje v bivalnih prostorih, kjer preživljate svoj čas z vašimi najdražjimi. Toplotna črpalka zrak voda, ki je na voljo po ugodni ceni in za delovanje uporablja obnovljiv vir iz okolice – zrak, zagotavlja kakovostno delovanje in tople prostore, ki še posebej pridejo prav v zimskih mesecih, v toplejših mesecih pa skrbi za hlajenje objekta. Kljub temu, da je cena toplotne črpalke zrak voda v začetku nekoliko višja, se vam investicija kmalu povrne, saj ne plačujete velikih stroškov ogrevanja zaradi brezplačnih virov in kmalu lahko začnete varčevati pri stroških ogrevanja in denar nameniti za druge stvari. V kolikor imate glede porabe toplotne črpalke zrak voda ali česa drugega kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte.

ugodna cena nakupa in montaže toplotne črpalke zrak voda