Kakšen električni pastir za živali kupiti?


Električni pastir za živali je namenjen paši vseh vrst živine, služi pa tudi zaščiti posevkov pred divjačino. Kateri električni pastir izbrati, se je pametno odločiti na podlagi tega, kakšno napajanje imate na voljo, pomembno pa je tudi, katere živali mora varovati. Če bo električni pastir moral varovati velike živali in bo ograja velika, boste potrebovali električni pastir z višjo napetostjo. Če imate na voljo stalni dotok energije, se pravi priklop na 230 voltov, si lahko privoščite električni pastir z višjo napetostjo, v nasprotnem primeru boste morali izbrati napravo z manjšo napetostjo, saj bo vir energije zagotavljal zunanji akumulator, ki ga ponavadi najdemo v območju od 8 do 12 voltov.
Pri izbiri električnega pastirja za živali je zelo pomembna zanesljivost. Zanesljivi so le aparati, ki so izdelani kvalitetno in iz odpornih materialov. V spletni trgovini vam ponujamo široko izbiro električnih pastirjev za živali. Cene v ceniku električnih pastirjev vas bodo navdušile!


Poznamo več različnih vrst električnih pastirjev za živali:

  • omrežne pastirje,
  • akumulatorske pastirje,
  • solarne pastirje,
  • kombinirane pastirje (kombinacija akumulatorskega električnega pastirja z ustreznim adapterjem ali stabiliziranem usmernikom).

Cenik navedenih električnih pastirjev najdete na naši spletni strani. Nakup se vam izplača.


Kako pravilno postaviti električnega pastirja za živali?


Pomembna pa je tudi postavitev električnega pastirja, saj nepravilna postavitev električnega pastirja lahko povzroča elektromagnetne motnje, ki rezultirajo tudi v motnjah v telekomunikacijskem omrežju. Obvezna je uporaba atestiranih električnih pastirjev z oznako CE, ki zagotavlja, da aparat ne povzroča elektromagnetnih motenj.
Cenik električnih pastirjev za živali je objavljen na spletni strani


Obiščite našo spletno stran in si oglejte cenik električnih pastirjev. Na voljo imate veliko izbiro električnih pastirjev, vse od prenosnih, baterijskih in električnih pastirjev. Brezhibno delovanje električnih pastirjev je zagotovljeno, saj so pastirji narejeni iz kakovostnih in trpežnih materialov. Navdušila pa vas ne bo le njihova kakovost, pač pa tudi cene v ceniku električnih pastirjev. Ponujamo vam tudi električne pastirje Horizont, ki se lahko pohvalijo s svojo kvaliteto in vzdržljivostjo.

OSTALA PONUDBA ELEKTRO MATERIALA

ELEKTROINŠTALACIJE

električni pastir za živalielektrični pastirji za živali