Okrasitev tort

Torte so ob večjih praznikih nepogrešljive in okrasitev tort je pri tem zelo pomembna. Tako za otroke kot za odrasle je zadnja leta izjemno priljubljena slika za torto (s pomočjo hostije in kartuš), še vedno pa seveda ostaja zelo priljubljena klasična okrasitev tort z različnimi užitnimi okraski. Tisti bolj izkušeni slaščičarji oziroma ustvarjalci pa se lahko odločite tudi za okrasitev tort s sistemom za brizganje barve na torto (airbrush) z brizgalno pištolo. Za res kakovostno okraševanje so vam v spletni trgovini Peki.si na voljo različni izdelki, s katerimi bo okrasitev tort prava paša za oči. Poleg tega lahko pri nas naročite vse, kar potrebujete za slaščičarstvo, pekarstvo, gostinstvo ali hotelirstvo.

Jedilne hostije
Slika za torto – za rojstni dan, obletnico ali pa kar tako!

Kaj je lepše, kot če svoje najdražje presenetite z okusno sladico, na kateri je njihova najljubša slika! Okrasitev tort se je v zadnjih letih izjemno spremenila in kot bi tiskali na običajen papir lahko za okrasitev tort poskrbite s kartušami z jedilnimi barvami, s katerimi na poseben papir ali hostije za torto natisnete kakršen koli motiv – risbe, fotografije ali karkoli drugega. Tako podlaga, ki je na voljo v velikosti A4, kot že prej omenjene barve so užitne in jih lahko brez skrbi pojeste.

 

Okrasitev tort z barvanjem

Ena izmed izjemno priročnih tehnik, ki je hkrati namenjena tistim, ki imajo malce več talenta za risanje, je okrasitev tort z napravo za brizganje barve, s katero lahko na torto narišete karkoli. Sistem omogoča tako risanje črt kot tudi preciznejše senčenje. Tako je vsaka slika za torto unikat in je okras res lahko nekaj posebnega. V spletni trgovini Peki.si lahko dobite tako barvne kartuše in hostije za torto kot tudi vse ostale pripomočke za okrasitev tort. Pravzaprav vam je na voljo čisto vse, kar potrebujete za domačo ali profesionalno peko slaščic. Oglejte si našo ponudbo in izberite, kar potrebujete.

 

 

BTF d.o.o. | Okrasitev tort, slika za torto, hostije za torto – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
Okrasitev tort, slika za torto, hostije za torto
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA