Peciva brez glutena bogatega okusa za ljudi s celiakijo

 

Za pripravo raznovrstnega peciva brez glutena danes ni potrebnega veliko truda. Pšenično moko, ki je glavni vir glutena, le nadomestimo z moko brez glutena, na primer z ajdovo, amarantovo, čičerikino, koruzno, proseno, riževo ali tapiokino moko. Hitro in še bolj enostavno pripravo peciva brez glutena pa zagotavljajo posebne, v naprej pripravljene mešanice moke, ki so narejene na osnovi riževe moke ter koruznega in krompirjevega škroba, obenem pa ne vsebujejo konzervansov in AZO barvil.
S predpripravljenimi mešanicami boste hitro in enostavno pripravili številne sladice in peciva brez glutena, kot so biskviti, mini tortice (cupcakes), kreme za torte, makrone, dekorativno sladkorno čipko, sladkorne in modelirne mase ter mafine. Mešanica za biskvite, tortice in mafine brez glutena zagotavlja pripravo tako mehkega in okusnega biskvita, da vaši gostje sploh ne bodo opazili razlike.
Z našimi mešanicami lahko s kar najmanj truda pripravite številna preverjeno okusna brezglutenska peciva, med njimi pa zagotovo kraljuje čokoladna torta brez glutena.

 

Pecivo brez glutena je lahko okusnoČokoladna torta brez glutena za vse ljubitelje čokolade

 

S pomočjo predpripravljene mešanice Rue Flambee bo vaša čokoladna torta brez glutena ravno tako slastna in polnega okusa kot običajna čokoladna torta. Njena priprava je hitra in enostavna. Mešanico zgolj zmešate z jajci, zmes pa nato vlijete v mešalnik in mešate toliko časa, dokler ni homogena (približno 10 minut). Gladko zmes nato vlijete v pekač in pečete 35 – 40 minut na 165°C. Po pečenju bo biskvit v notranjosti rjave barve. Vaša čokoladna torta brez glutena bo tako končana v manj kot eni uri. Prepričani smo, da je bo še prej tudi zmanjkalo.
Torto in tudi ostala peciva lahko seveda pripravite tudi v drugih okusih brez glutena. V naši spletni trgovini so na voljo naslednji okusi brez glutena: mandelj, pistacija, vanilija in jagoda.

 

Peki.si – slaščičarska in pekarska oprema in ostali pripomočki

 

Poleg številnih sestavin za brezglutenske sladice naš prodajni program dopolnjuje tudi slaščičarska in pekarska oprema. Pekači, še zlasti pekač za kruh, so nepogrešljiva pekarska oprema tako v slaščičarstvu kot pekarstvu. Lahko so kovinski, aluminijasti, stekleni ali glineni, vse bolj pa se uveljavlja tudi silikonski. Silikonski pekač za kruh je narejen iz mehkega silikona in je v živilski industriji dovoljena pekarska oprema.

Obiščite našo spletno trgovino, kjer vas čaka kakovostna slaščičarska in pekarska oprema, med izdelki brez glutena pa številne mešanice za pripravo zdravega in okusnega peciva brez glutena - naj bodo to čokoladna torta ali pa palačinke brez glutena in mleka.

 

BTF d.o.o. | Ugodna cena brezglutenskih izdelkov - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
peciva brez glutena, čokoladna torta brez glutena, pekarska oprema, palačinke brez glutena in mleka, pekač za kruh
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA